KS KS demjr 79 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.802 Beğeniler 833 Bugün 19:52 #651 Ayhan Dönmez dedi: Sen dediğim gibi kullan, şu anki haliyle sorun olmaz ama gerek yok. Genel geçer neyse öyle devam etmek lazım, fazla sıkmak iyi değil... Genişletmek için tıkla... Töreye uymak lazım. Cevap ve bilgi için teşekkürler ediyorum hocam. Burası sensiz çok sessiz olacak Ayhan hocam.
Ayhan Dönmez dedi: Sen dediğim gibi kullan, şu anki haliyle sorun olmaz ama gerek yok. Genel geçer neyse öyle devam etmek lazım, fazla sıkmak iyi değil... Genişletmek için tıkla... Töreye uymak lazım. Cevap ve bilgi için teşekkürler ediyorum hocam. Burası sensiz çok sessiz olacak Ayhan hocam.
Halo 79 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 602 Beğeniler 325 Bugün 19:58 #652 demjr dedi: Yıkılmadım ama ayakta da değilim mesajı verdi. Yaygın olmayınca ne oluyor hocam? Sonucta bunlar değer ve test yaptığın sürece sıkıntısız ilerlemiyor mu? tRAS 42 ve TRC 54 kullansam, ne gibi sıkıntılar çıkar? Yanlış anlaşılma olmasın sadece merakımdan soruyorum. @Halo dayı 2 tane X3D işlemci alacağına Ryzen 9 9950X3D2 alsaydın. Şaka bir yana bu işlemciyi kullanan daha görmedim forumda. Genişletmek için tıkla... Yiğenim 2 aydır maaş pcye gidiyor
demjr dedi: Yıkılmadım ama ayakta da değilim mesajı verdi. Yaygın olmayınca ne oluyor hocam? Sonucta bunlar değer ve test yaptığın sürece sıkıntısız ilerlemiyor mu? tRAS 42 ve TRC 54 kullansam, ne gibi sıkıntılar çıkar? Yanlış anlaşılma olmasın sadece merakımdan soruyorum. @Halo dayı 2 tane X3D işlemci alacağına Ryzen 9 9950X3D2 alsaydın. Şaka bir yana bu işlemciyi kullanan daha görmedim forumda. Genişletmek için tıkla... Yiğenim 2 aydır maaş pcye gidiyor