ASUS 540Hz kulanıyordum, BenQ 540Hz geçtim. Aynı gün taktım ASUS nasıl 540Hz bu? O zaman bambaska bir şey BenQ diye çok pürüzsüz ilerliyordu her şey çok farklıydı. Resmen çağ atlamıştım, oysaki ASUS 540Hz 0.2ms BenQ 540Hz 0.5ms artık monitörümde sorun oldugunu düşünüp değiştirmiştim. İlk gün çok iyiydi hiçbir sorunum yoktu, diğer gün o akıcılık gitmişti. Elektrik oldugundan şüphe ediyordum akım korumalı priz aldım, PSU değiştim, anakart değiştim, CPU değiştim, GPU değiştim, RAM değiştim, klavye, kulaklık, mouse, mouse pad, DP kablosu özel sertifikalı aldım, mouse için özel kablo aldım 40 Gbps dongle takmak için, CAT7 Ethernet kablosu aldım, modem değiştim, sağlayıcımı değiştim yetmedi. VDSL kulanıyordum; fibere geçtim. Ev değiştim, şehir değiştim, egzoz fanı iptal ettim, bütün RGB iptal ettim, ön fanları iptal ettim, her şeyi tamamen değiştim o akıcılığı bir daha yakalayamadım ve bu sıvı sogutucu kaldı değişmediğim. Değişeceğimi biliyorum tamamen değişiklik için bu gerekli bu da çözmez ise kasayı da iptal edip uzay montaj deneyeceğim.