Olur sadece EXPO açık olsun. Mevcut ayarlarınızı profil olarak kayıt alabilirsiniz geri dönmek için.

BIOS sıfırladım, sadece EXPO Tweak aktif ettim. boot edip direkt oyuna girip sizlere aynı şekilde paylaşacağım. video olarak değil canlı olarak oynayıp fotoğraf yüklüyordum, bu sefer PC hiçbir şey açmadan telefondan çekip direkt atacağım herhangi etken olmasın diye.

Oyunun başı:

BIOS sıfırladım sadece EXPO Tweak aktif ettim boot edip direk oyuna girip sizlere aynı şekilde paylaşacağım video olarak değil canlı olarak oynayıp fotoğraf yüklüyordum bu sefer PC hiçbir şey açmadan telefonda çekip direk atacağım herhangi etken olmasın diye.

Oyunun başı
2. Tur.

BIOS sıfırladım sadece EXPO Tweak aktif ettim boot edip direk oyuna girip sizlere aynı şekilde paylaşacağım video olarak değil canlı olarak oynayıp fotoğraf yüklüyordum bu sefer PC hiçbir şey açmadan telefonda çekip direk atacağım herhangi etken olmasın diye.

Oyunun başı

2. Tur.
3. Tur.

4. Tur.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    image.webp
    4 MB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    image.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 31
  • image.webp
    image.webp
    3,7 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Düzelme var. İlk tur fena degil ama 2. tur yine kötü. Sorunun CPU kaynaklı oldugunu iyice düşünmeye başladım. Bu noktadan sonra yardımcı olamam. @LH44 @2254

5 tur.

Düzelme var. İlk tur fena degil ama 2. tur yine kötü. Sorunun CPU kaynaklı oldugunu iyice düşünmeye başladım. Bu noktadan sonra yardımcı olamam. @LH44 @2254

Sorun ne? CPU sıfır 7800X3D. Bundan 9800X3D buna gectim.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,7 MB · Görüntüleme: 43
@ggbye hani ayhan abi demişti ya "elinde tornavidayla geziyor" diye. Sen tornavidayı bıraktıktan sonra mı bu sorunu yaşamaya başladın acaba? 😆

Ben anlatıyorum, bir şey var diyorum, kimse inanmıyor. Yok troll dalga geçiyor falan arkadaş dalga geçmek için bir adam bütün sistemi değiştir mi? 5-6 tane mouse var, 3-4 klavye, 3-4 kulaklık hepsi bunlar yüzünden. Ben sorunu çözmek istiyorum özürlü değilim. Rakibimle aramızda bir fark var saatlerce aim calısıp gördüğüm anda ölmek fight esnasında ona yetişememek tamamen saçma.

Ben anlatıyorum bir şey var diyorum kimse inanmıyor yok troll dalga geçiyor falan arkadaş dalga geçmek için bir adam bütün sistemi değiştirmi 5-6 tane mouse var 3-4 klavye 3-4 kulaklık hepsi bunlar yüzünden ben sorunu çözmek istiyorum özürlü değilim rakibimle aramızda bir fark var saatlerce aim calısıp gördüğüm anda ölmek fight esnasında ona yetişememek tamamen saçma.

Hepsi etken bunlara ben mouse çamur içinde hareket etiriyorum gibi, rakibe bakıyorum movement peek atmayı dahi bilmiyor cros yerde geziyor takım arkadaşımla catısıyor, özürlü fight dönüyor beni gören birden aydınlanma içerisinde tepki veremiyorum ya. Böyle bir şey mi olur?

1767592386830.webp

@Ehwenisher bu değerler normal mi?

Ben anlatıyorum bir şey var diyorum kimse inanmıyor yok troll dalga geçiyor falan arkadaş dalga geçmek için bir adam bütün sistemi değiştirmi 5-6 tane mouse var 3-4 klavye 3-4 kulaklık hepsi bunlar yüzünden ben sorunu çözmek istiyorum özürlü değilim rakibimle aramızda bir fark var saatlerce aim calısıp gördüğüm anda ölmek fight esnasında ona yetişememek tamamen saçma.
Seni çok iyi anlıyorum. Dalga geçenleri kafana takma. Umarım en kısa sürede bu sorunu çözersin ve beraber iced mochamızı yudumlarız.

Hepsi etken bunlara ben mouse çamur içinde hareket etiriyorum gibi rakibe bakıyorum movement peek atmayı dahi bilmiyor cros yerde geziyor takım arkadaşımla catısıyor özürlü fight dönüyor beni gören birden aydınlanma içerisinde tepki veremiyorum ya böyle bir şey mi olur?

Eki Görüntüle 215957

@Ehwenisher bu değerler normal mi?

Hayir %0.1 değeri hiç iyi değil. Hikayeli oyun olsa neyse ama bu FPS oyunu. Bende 7500F var X3D işlemci deneyimim yok. Bilen arkadaşlar yardımcı olsa daha iyi olur.

Anladim. Sinir bozucu bir sorun. Ama belki problem AMD suruculerinde olabilir. Cunku benzer bir akicilik problemini ben de yasamistim. RAM timinglerini degistirmek bir nebze iyilestirse de sorun tekrar ortaya cikti. Ornek verirsem 200 FPS aldigim bir oyunda V-Sync acikken 200 almakla V-Sync kapali ama yine de sabit 200 FPS almak arasinda akicilik, nasıl desem ekrandaki yumusaklik olarak fark hissediyorum. Ve bu problem sistemi ilk kurdugumda yoktu, 25H2 cikinca temiz kurulum olarak format attigimda ortaya cikti. Daha sonra ne kadar format da atsam eski Windows surumlerine ve eski suruculere de geri donsem duzelmedi. Ben de kaderimi kabullenip belki de olmasi gereken budur diyerek hayatima devam ettim. Konu sahibini cok iyi anliyorum. Eger bir cozum bulunursa kendi adima cok mutlu olurum.

Benim de denediklerim sunlar:
  • Yeni bir 9950X3D islemci denedim. Kendi islemcim de bu zaten.
  • ASUS X870E Hero kullaniyordum, MSI X870E Tomahawk denedim.
  • 6000 MHz CL30 farkli bir RAM kiti aldim.
  • Uzay montaj denedim.
  • Sivi sogutmanin USB kablosunu takmadim, Corsair Device Memory ile kullandim yani sabit bir sogutma devri ile ve guc kablosu disinda anakarta hiçbir kablosunu takmadim.
  • Eski suruculer, Windows 11 24H2 ve sistemde Steam disinda hiçbir uygulama program yuklu degilken, sadece suruculer kuruluyken denedim.
  • MPO disable ayari yapan kayit defteri girdisiyle denedim.

Bir tek guc kaynagi ve ekran kartini degistirmedim. RTX 5080 kullanıyorum. Belki 5000 serisinde bir sorun vardir diye dusundugum icin o soruyu sormustum ama belli ki ekran kartindan dolayi degil. Belki AMD ile ilgilidir.