Hocam önerdiğim işlemi yapıp dener misiniz? Sorun donanımsal degil yazılımsal. Siz su anda sorunu çözmek yerine sorundan kaçıyorsunuz gibi.

Öneriniz neydi CS2 denemek mi? CS2 birkaç defa oynamışlığım var o da DM pek sevmedim biraz yeniliklere kapalı biriyim, alışmam gerek. Direkt indirip girsem bile mekanikleri çok farklı, hiçbir şey algılayamam. Sadece aylarca oyunu çözmem gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS 540Hz kulanıyordum, BenQ 540Hz geçtim. Aynı gün taktım ASUS nasıl 540Hz bu? O zaman bambaska bir şey BenQ diye çok pürüzsüz ilerliyordu her şey çok farklıydı. Resmen çağ atlamıştım, oysaki ASUS 540Hz 0.2ms BenQ 540Hz 0.5ms artık monitörümde sorun oldugunu düşünüp değiştirmiştim. İlk gün çok iyiydi hiçbir sorunum yoktu, diğer gün o akıcılık gitmişti. Elektrik oldugundan şüphe ediyordum akım korumalı priz aldım, PSU değiştim, anakart değiştim, CPU değiştim, GPU değiştim, RAM değiştim, klavye, kulaklık, mouse, mouse pad, DP kablosu özel sertifikalı aldım, mouse için özel kablo aldım 40 Gbps dongle takmak için, CAT7 Ethernet kablosu aldım, modem değiştim, sağlayıcımı değiştim yetmedi. VDSL kulanıyordum; fibere geçtim. Ev değiştim, şehir değiştim, egzoz fanı iptal ettim, bütün RGB iptal ettim, ön fanları iptal ettim, her şeyi tamamen değiştim o akıcılığı bir daha yakalayamadım ve bu sıvı sogutucu kaldı değişmediğim. Değişeceğimi biliyorum tamamen değişiklik için bu gerekli bu da çözmez ise kasayı da iptal edip uzay montaj deneyeceğim.
Ya trollsün ya da doktora görünmelisin. Obsesyon var gibi, haricen diğer hocamı dinle istersen. Benim verebileceğim başka bir tavsiye yok.

Öneriniz neydi CS2 denemek mi? CS2 birkaç defa oynamışlığım var o da DM pek sevmedim biraz yeniliklere kapalı biriyim, alışmam gerek. Direkt indirip girsem bile mekanikleri çok farklı, hiçbir şey algılayamam. Sadece aylarca oyunu çözmem gerek.

FPS sabitlemeyi denediniz mi? 450 olsun. Olayın yeniliklere açık olmakla alakası yok amaç stabilite testi. 1-2 el atıp çıkın.

Ya trollsün ya da doktora görünmelisin. Obsesyon var gibi, haricen diğer hocamı dinle istersen. Benim verebileceğim başka bir tavsiye yok.

Adam 9070XT modelinden 5070'e geçecek kadar uğrayabiliyor ama MSI Afterburner kurmaya üşeniyor anlam veremedim.

Sırf tek bir oyun için neredeyse sistemin tamamını değiştiren birini ilk defa görüyorum ve sorun çözülebilecek bir şey iken...

FPS sabitlemeyi denediniz mi? 450 olsun. Olayın yeniliklere açık olmakla alakası yok amaç stabilite testi. 1-2 el atıp çıkın.

Şu an 450 sabitleyip oynayacağım bakalım değişen olacak mı? Söz CS2 indirip bakacağım cidden benim için çok büyük sorun, 6-7 ay oyuna ara bile vermiştim bu yüzden. Artık kendi hesabıma bile giresim yok 60k ödeme geçmişi var, sırf tilt olmamak için girmiyorum eloma.

Adam 9070XT modelinden 5070'e geçecek kadar uğrayabiliyor ama MSI Afterburner kurmaya üşeniyor anlam veremedim.
Dediğim gibi hocam, bence bir anormallik var. Dikkat edersen eğer sen ne dersen de kendi hikayesinden bir şeyler anlatmaya devam ediyor nihayetinde konu arap saçına dönüyor. Vakit kaybetme bence.

Daha önce çok uğraştım sistemle default ve diğer ayarlar hiçbir şey değiştirmedi. İnanmıyor iseniz eski ürünlerim hala duruyor, buyurun bakın sizlere paylaşıyım. Trol olarak ne amacım olabilir ki? Sadece sorunumu çözmek istiyorum.

Şu an 450 sabitleyip oynayacağım bakalım değişen olacak mı? Söz CS2 indirip bakacağım cidden benim için çok büyük sorun, 6-7 ay oyuna ara bile vermiştim bu yüzden. Artık kendi hesabıma bile giresim yok 60k ödeme geçmişi var, sırf tilt olmamak için girmiyorum eloma.

Hocam madem bu kadar büyük bir sorun neden sorunu çözmek yerine oyuna girmiyorsunuz?

Buyurun kulandığım sadece mouse 5 adet.

image.webp

Peki o zaman olayı değerlendirelim. Sistemde ya psikolojik ya da gerçekten bir sorun var ama bahsettiğiniz üzere geçmişte pek çok çözüm denediniz. Farklı bir oyun asla tercih etmiyorsunuz ve bu oyuna ısrarcısınız. O zaman bir tanıdığın sisteminde oyna yine ayni sorun varsa Valorant oynama. Ha yoksa sistemi komple sat yeni sistem kur başka bir şey diyemiyorum.

Hocam madem bu kadar büyük bir sorun neden sorunu çözmek yerine oyuna girmiyorsunuz?

Şu an oyuna girdim, MSI Afterburner indirdim, istediğiniz her şeyi atabilirim, sizi dinliyorum.

Peki o zaman olayı değerlendirelim. Sistemde ya psikolojik ya da gerçekten bir sorun var ama bahsettiğiniz üzere geçmişte pek çok çözüm denediniz. Farklı bir oyun asla tercih etmiyorsunuz ve bu oyuna ısrarcısınız. O zaman bir tanıdığın sisteminde oyna yine ayni sorun varsa Valorant oynama. Ha yoksa sistemi komple sat yeni sistem kur başka bir şey diyemiyorum.

Elimde DDR4 sistem var onda kurup denemekte istiyorum da ayrı ayrı parçalar hep ve tanıdığım yok yaşadığım şehirde.