Xbox 360E
Üstün
Diğer parçalarda sıkıntı yok, sadece RAM iyi değil. @Ayhan Dönmez hocam RAM konusunda yardımcı olur.
O zaman ondan cevap bekliyorum. G Skill Ripjaws düşünüyorum.Diğer parçalarda sıkıntı yok, sadece RAM iyi değil. @Ayhan Dönmez hocam RAM konusunda yardımcı olur.
Neden değişmesi gerektiğini açıklayabilir misiniz? Soğutucu hediye olarak MSI MAG A13 360 verildi o yüzden onu kullanıyorum.
Windforce serisinde, 5070 ve 5070TI'da macun akma problemi mevcut, riske değmez.Gigabyte WINDFORCE serisinde artık ısınma sorunu yok diye biliyorum almadıysa aynı fiyata Zotac GAMING SOLID var ama değiştirmesi gerekli mi bilmiyorum.
Hangisi? Model numarasını yazın.O zaman ondan cevap bekliyorum. G Skill Ripjaws düşünüyorum.
Zotac modeli neyi var bilmiyorum ama testler de maksimum 65 derece görmüş, bence gayet alınır. 400W ulaştığında bile 65 dereceleri geçmiyordu, şahsen alırdım bunu.Windforce serisinde, 5070 ve 5070 Ti'da macun akma problemi mevcut, riske değmez.
Zotac'ta pek temiz değil.
Windforce, Ventus, gamingpro V1 ve S, Phoenix V1 ve S, Galax 1-Click OC (2X), Prime harici ne aldığınız çok önemli değil.
Bu kartlar fiyatını haketmiyor/performansına göre pahalı kartlar.
Sıvı soğutma hediye geldiyse kalabilir, sıkıntı değil.
RAM'i değişin deme sebebim 5600MHz CL36 olması. Ben Micron'um diye bağırıyor.
Hangisi? Model numarasını yazın.
Fotoğrafı varsa arkasındaki etikete bakın, 20a veya A20 yazıyorsa iyi.
Hynix çip kullanmasına dikkat et alacağın RAM'lerin, o kısım çok önemli. 5600 CL36 her şey çıkabilir, 6000 CL26-28-30-32 6400 CL30-32 dışına çıkmamalısın garanti olması için.O zaman ondan cevap bekliyorum. G Skill Ripjaws düşünüyorum.
Zotac, 5090'nın yanmasına neden olan bir firma, bu sebeple benim gözümde bitik bir marka.Zotac modeli neyi var bilmiyorum ama testler de maksimum 65 derece görmüş, bence gayet alınır. 400W ulaştığında bile 65 dereceleri geçmiyordu, şahsen alırdım bunu.
Hynix çip kullanmasına dikkat et alacağın RAM'lerin, o kısım çok önemli. 5600 CL36 her şey çıkabilir, 6000 CL26-28-30-32 6400 CL30-32 dışına çıkmamalısın garanti olması için.
Alabileceğim en ucuz RAM nedir 2x16 dediğiniz şekilde olan pcpartpickerdan bakma şansınız var mı?