R6 pingsiz özel oyun
Eki Görüntüle 196443
Normal oyun
Eki Görüntüle 196444
Pingim 40-70 arası dolandı. Şu an için Rainbow gayet akıcı çalışıyor. Gelelim diğer sorunlulara.
PUBG:
Eki Görüntüle 196454
Pingim 38-52 arasında dolaştı, %1 ve %0.1 lobide çok düştü, arada da ufak %2lik pkt loss yaşadım ama genel olarak akıcıydı.
Gelelim daha da sorunlu olan Apex'e. O çok daha kötü durumdaydı, hem stutter vardı hem de sistemi 1-2 saniyeliğine sesler dahil kitliyordu.
Eki Görüntüle 196457
1 kere takıldı, geri kalan oyun akıcıydı. Apex'te genel olarak takılma sebebi ping'den kaynaklanıyor ki öyle de oldu, tekleme sırasında sağda ping hatası verdi. Bir kere 2 saniyeliğine takıldı ve onda da şu uyarıyı verdi:
Eki Görüntüle 196458Bu sistemle alakalı bir hata ama 15 dakikalık oyunda 1 kere vermesi dert değil diye düşünüyorum.
Test etmek istediğim son bir oyun var, o da CarX Street. Çünkü onda da bayağı drop yiyordum.
Eki Görüntüle 196461
Genel olarak akıcıydı fakat yine internet yüzünden drop yemeye başladım. Diyebilirsiniz ki senin asıl sorunun internet kaynaklı, fakat 3 gündür internet hatası vermeden drop yiyordum.
Şimdi gelelim genel değerlendirmeye. FPS'i limitlediğim zaman sistem daha düzgün çalışmaya başladı, galiba bunda hemfikiriz. Acaba 3080 Ti darboğaz mı yaşıyor? Farklı ekran kartı ile deneme şansım yok, ileride 5080 aldığımda anca karşılaştırma yapabilirim
Bir durum daha var, dün daha doğrusu bu sabah 6 gibi ben faremin yazılım güncellemesini yaptım. Acaba fareden dolayı olabilir mi? Bir de depolama değerleri normal mi?