h0lyP

Çalışkan
Merhaba. ASUS TUF RTX 5070 Ti ve Ryzen 7 9800X3D işlemci ile bir sistem toplamayı düşünüyorum. Şu ana kadar aldığım ve almayı düşündüğüm parçalar bunlar. Fikir ve yardımcı olabileceğiniz noktalarda desteğinizi bekliyorum.
  • GPU: RTX 5070 Ti TUF OC Almanya'dan aldım. (Alındı)
  • PSU: https://www.incehesap.com/nzxt-c100...0-gold-full-moduler-guc-kaynagi-fiyati-88542/ (Alındı)
  • SSD: 2TB Kingston Renegade G5 gen5 SSD.
  • Mobo: X870 yonga bir anakart aklımda var Aorus X870 olabilir.
  • RAM: 32x1 HyperX Beast RAM CL30 6000MHz RAM (Alındı)
  • Cooler: Arctic liquidfreezer Pro 3 sıvı soğutma.
  • Fan: Artics P14 Pro fan X3.
  • Kasa: H7 Flow düşünüyorum.

Almayı düşündüğün anakart gayet iyi. AIO olarak ise Arctics P14 Pro modeli gereksiz pahalı bana göre.

PSU olarak bu model de tercih edilebilir fiyatı nedeniyle. NZXT modelinin ATX 3.1 avantajı var yalnız. Bir de PCI-E 5.1 uyumlu. NZXT modeli 7 yıl, Gigabyte modeli 10 yıl garanti desteği sunuyor.

@h0lyP, LF3 Pro yerine; https://share.google/6hUqwEO0QX18m7U6M
PSU'yu umarım o fiyattan almamışsınızdır.
SSD'yi soğutabilecekseniz alabilirsiniz.
Oyun için kullanacağınızı düşünürsek X870'e pek gerek yok.

Hocam cuma günü 8.000 TL gibi güzel bir fiyata aldım NZXT'yi İncehesap'tan.

Almayı düşündüğün anakart gayet iyi. AiO olarak ise Arctics P14 Pro modeli gereksiz pahalı bana göre.

PSU olarak bu model de tercih edilebilir fiyatı nedeniyle. NZXT modelinin ATX 3.1 avantajı var yalnız. Bir de PCI-e 5.1 uyumlu. NZXT modeli 7 yıl, Gigabyte modeli 10 yıl garanti desteği sunuyor.
Arctic P14'leri ekran kartını getirirken Almanya'dan getirtmeyi düşünüyorum açıkçası ama gümrükte sıkıntı yaşar mı bilemedim. 5'li kutusu 1.100 lira gibi bir fiyat NORGB.

Son düzenleyen: Moderatör:
@h0lyP, ben tercih etmezdim hala. Gold Core serisi biraz kırpılmış modellere sahip. Düz modeller ve ROG Aura var.
Asla alınmayacak bir model mi? Değil.

Çok iyi fiyata almışsın. Gigabyte B850 Eagle Wi-Fi7 modeli de 9k'ya düşmüştü İncehesap da keşke onu da alsaydın.

O para verilmez ona.

Arctic dediğin gibi uyguna geliyorsa alabilirsin. Gümrük hakkında bilgim yok.

Çok iyi fiyata almışsın. Gigabyte B850 eagle WI-FI7 modeli de 9K'ya düşmüştü İncehesap da keşke onu da alsaydın.
Evet, gördüm ama hızlı tükendi. Mayıs'a kadar parça parça alacağım hocam. Bu ay için SSD'yi çözmeyi düşünüyorum Hepsiburada'dan 6 taksitle bir SSD alacağım. Bir sonraki ay anakart ve AiO bakacağım gibi.