Detaylar
Kim cevapladı?Sivi sogutmanin motorunu kapatiyor olmali sicaklik dusuk diye. Hem pompa ve motor omrunu uzatir oyle hemde sessiz kalir sistem.Daha yeni topladım sistemi işlemcim R9 7900, sıvı soğutmam ASUS Prime LC360 ARGB. Boşta 50-55 derece arasında çalışıyor. Sebebi nedir?
EaglePaw46
Çalışkan
Daha yeni topladım sistemi işlemcim R9 7900, sıvı soğutmam ASUS Prime LC360 ARGB. Boşta 50-55 derece arasında çalışıyor. Sebebi nedir?
Yük altındaki değerleri daha önemli hocam stres testi yapıp onları paylaşırsanız daha isabetli olacaktır.
Şimdi yapacam hocam.Yük altındaki değerleri daha önemli hocam stres testi yapıp onları paylaşırsanız daha isabetli olacaktır.
Anlamadım hocam? Bunun bir çözümü yok mu? Normalde boşta benim bildiğim 35-40 derece arası çalışır.Sivi sogutmanin motorunu kapatiyor olmali sicaklik dusuk diye. Hem pompa ve motor omrunu uzatir oyle hemde sessiz kalir sistem.
Yukte sorun yoksa bosta 50C'de calismasi sorun olmaz. Ortam sicakligi nedir bu arada? Klima kapali ve icerisi 35C ise 50C fazlasiyla normal bile denilebilir hatta.
Ortam sıcaklığı şu an 25 derece. Şu an yük altında test yapıyorum. Bitince paylaşacağım.
Cinebench testleri bu şekilde. @3613 @EaglePaw46
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Ortalama 65 derece. Yarın birde Prime95 ile test yapacağım.
EaglePaw46
Çalışkan
Ortalama 65 derece. Yarın bir de Prime95 ile test yapacağım.
Yaz ayları için 65 derece gayet normal hocam belki iletkenliği daha yüksek bir termal macun kullanarak ve fan hızlarını arttırarak düşürebilirsiniz ama gerekli değil bu sıcaklıklar için.
Fanların yönü yanlış değil değil mi?
Sıvı soğutucunun kendi macununu kullanıyorum hocam.Yaz ayları için 65 derece gayet normal hocam belki iletkenliği daha yüksek bir termal macun kullanarak ve fan hızlarını arttırarak düşürebilirsiniz ama gerekli değil bu sıcaklıklar için.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-