Aşağıdaki parçaları satın aldım ama sistem toplama konusunda tecrübesizim. YouTube'da @Recep Baltaş'ın izleyicilerin sistemlerini toplama videolarını izledim, çok faydalı buldum. Kendisiyle iletişime geçmenin bir yolu var mı? Bu parçalarla toplama konusunda dikkat etmem gereken özel noktalar neler?
Lian li fanları hiç sevmez Hele LCD olanları son videosunda görmüşsünüzdür sıkıntıları. İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorsanız bu tip pahalı sistemleri toplayan iyi bir yer biliyorum, tecrübeli biri çok tercih ediliyor. Recep beyin yoğunluğu çok malum.
1 ay önce neredeyse aynı sistemi topladım. Kasa geniş, toplaması kolay. Sadece ekran kartı dik monte etme aparatını kasadan sökünce alta sabitleme vidalarını, montaj daha rahat oluyor fan RGB bağlantıları falan. Onun dışında termal üstündekiyle monte etmiştim işlemciyi, sonra yeni macun alıp tekrar monte ettim, bir düşüş oluyor ısıda. hayırlı olsun.
Bu sisteme strimer kablo da almak istiyorum ama Lian Li strimer Plus V2 16-pin to 16-pin (12VHPWR) ve Lian Li strimer Plus V2 24-pin strimer kabloları stokta bulamıyorum. Bu sistem için performansı iyi olan alternatifler var mı?