Merhaba iyi sosyaller dilerim sorunum aynen başlıktaki gibi. Herhangi bir oyunda örneğin 2 dakika vesaire süresi farketmeksizin ciddi bir görüntü kalitesi düşüklüğü yaşıyorum.
Ne yaparsam yapayım bir türlü önüne geçemedim. Oyun kayıtları da dahil bütün video kayıtları dehşet derecede kötü diyebilirim. Görüntü kaydı alırken herhangi bir FPS düşüklüğü takılma gibi bir sorun yaşamıyorum hatta sistemimden oldukça kat kat memnunum da diyebilirim fakat bu kayıtların görüntü kalitesi meselesi beni oldukça yormakta.
Denediğim yöntemler:
Bitrate artırdım video bit hızı 80 Mb/s ki bu oldukça normalde yüksek bir değer kayıt için. Kayıt çözünürlüğünü ise 2K ve 4K 60FPS olacak şekilde denedim fakat hiçbir fark oluşmadı. Daha ne yapabilirim bilmiyorum açıkcası.
Kullandığım sistem ise:
R7-7700 5.5GHz
Sapphire Nitro+SE RX 6800XT.
G.Skill Trident Z5 RGB 2x16 32 GB 6200MHz CL 28 (OC)
WD blue SN570 500GB M.2
Intel 660p 1TB M.2
Hatta şu video daha iyi bir kanıt olabilir biraz daha.
Ne yaparsam yapayım bir türlü önüne geçemedim. Oyun kayıtları da dahil bütün video kayıtları dehşet derecede kötü diyebilirim. Görüntü kaydı alırken herhangi bir FPS düşüklüğü takılma gibi bir sorun yaşamıyorum hatta sistemimden oldukça kat kat memnunum da diyebilirim fakat bu kayıtların görüntü kalitesi meselesi beni oldukça yormakta.
Denediğim yöntemler:
Bitrate artırdım video bit hızı 80 Mb/s ki bu oldukça normalde yüksek bir değer kayıt için. Kayıt çözünürlüğünü ise 2K ve 4K 60FPS olacak şekilde denedim fakat hiçbir fark oluşmadı. Daha ne yapabilirim bilmiyorum açıkcası.
Kullandığım sistem ise:
R7-7700 5.5GHz
Sapphire Nitro+SE RX 6800XT.
G.Skill Trident Z5 RGB 2x16 32 GB 6200MHz CL 28 (OC)
WD blue SN570 500GB M.2
Intel 660p 1TB M.2
Hatta şu video daha iyi bir kanıt olabilir biraz daha.