RAM çipi nasıl öğrenilir?

Hocam A2 60°C oldu, B2'de 55°C takılıyor şu an. IOD Hotspot başlattığım zamanla aynı değişmemiş. 30 dk şu an belli bir limit var mı dikkat etmem gereken sıcaklık olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Hatasız sonuçlanmalı.

Çok teşekkür ederim hocam. Sorunsuz bitti.

@Ayhan Dönmez hocam selam tekrardan. DDR5 Rehberinizde hazır PBO ayarını bulamadım. PBO'ya ellemeyeceğim fakat Curve Optimizer yapmak istiyorum işlemcim biraz sıcak çalışıyor. Atıyorum All Core -20 verip dediğiniz VT3 testini yapmalıyım doğru muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:

PBO Advanced, Limits Motherboard, Scaler 5X, Boost Override isteğine göre ver. +75 verirsen 5.3 GHz sabitler. +175 verirsen 5.4 GHz sabitler. Stok hali 5.225 MHz, +200 hali 5.425 MHz. Curve Optimizer All Cores -25 ile VT3 testi al. Memory Context Restore ve Power Down sende sanırım kapalıydı, öyle kalsın. Gigabyte için Spread Spectrum ayarlarını kapat, Fast Boot opsiyonel, sorun yoksa kapatabilirsin. CPU VCORE Load-line Calibration, LLC ayarını Turbo alıp VT3 testi 7200 saniye gerçekleştir. Rehberde test aracı kısmında anlatıldı. Hata alırsan -22 dene, o da hata verirse All Core -20 bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…