RAM değişim sonrası siyah ekran problemleri

Çok sağ olun hocam derdimi bir an kimse anlamayacak sandım ama cidden paramla rezil oluyorum o kadar para harcayıp da doğru düzgün kullanamamak moralimi bozuyor ben PSU'da problem bulmuyorum da kablolarına dokunduğumda bayağı ısınıyorlar bilgisayarı toplayanlar bu tarz dönüştürücü ile güç verimi yapmışlar halbuki ayhan bey bunu önermiyordu bende başka yöntemler deneyeyim derken PSU'nun detaylarını inceledim 12VHPWR güç girişi olduğunu gördüm bunu taksam sanki daha sağlıklı çalışır diye düşünüyorum ama kasada bu kabloyu bulamadım acaba yanlış PSU'ya mı bakıyorum.

Dediğiniz gibi bağlantılardan kaynaklı olabilir onu da elesem yeni anakartı alıp deneyeceğim artık ne yapalım nasip diyelim

Da kablolarına dokunduğumda bayağı ısınıyorlar.

Kablolar gereğinden fazla ısınıyorsa kablo kalitesi tartışılır, ilettiği akım ya da voltaj değerini kaldıramıyordur, ekran kartın 3 tane 8 pin girişe sahip olduğu için 12VHPWR soketini kullanmazsın, 12VHPWR ekran kartından -> PSU yönüne doğru çevriliyor ama, PSU'dan -> ekran kartına 8 pine çevrilen görmedim, testini de yapmadım, bu konuyu detaylı araştırman lazım, soket yakma durumu yaşatabilir. Bileşenlere özel kablo basan bir şirket var, detay kablo diye geçiyor, orayla ayrıntılı görüşmelisin, önerdiğim bir yöntem değil. Linkini aşağıya bırakıyorum, linkteki ürünler örnek, senin konu için geçerli değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…