LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.798 Çözümler 12 Beğeniler 7.754 Yer Aydın 19 Şubat 2026 #21 @ggbye, buna bakmıştım, sonra vazgeçtim. Direkt fan dayamak daha kolayıma geliyor.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.409 Makaleler 1 Çözümler 70 Beğeniler 12.776 20 Şubat 2026 #22 ggbye dedi: @Ayhan Dönmez @LH44 bu ürünü aldım, sizce nasıl? Yeterli Olur mu? Sıvı soğutmayı ön tarafa taktım. Üst bölgeden nzxt 3 adet fan ram'a doğru üflüyor. Jonsbo NF-2 ARGB , Beyaz Renk - 2 Fanlı Ram Bellek Soğutucusu RAM cooler, With active cooling by two fans, Stable construction, With RGB lighting www.jumbum.com.tr Genişletmek için tıkla... İdeal.
ggbye dedi: @Ayhan Dönmez @LH44 bu ürünü aldım, sizce nasıl? Yeterli Olur mu? Sıvı soğutmayı ön tarafa taktım. Üst bölgeden nzxt 3 adet fan ram'a doğru üflüyor. Jonsbo NF-2 ARGB , Beyaz Renk - 2 Fanlı Ram Bellek Soğutucusu RAM cooler, With active cooling by two fans, Stable construction, With RGB lighting www.jumbum.com.tr Genişletmek için tıkla... İdeal.