Ram çıkardım şuan slota takmıyom zararı olur diye denemelimiyim?
2v direkt insta kill atar, deneyecek bir şey yok şu anda, servis süreci olumlu sonuçlanmasını temenni etmekten başka çaren yok, yoksa zaten kafadan garanti dışı. Benim gibi şanslı isen değişim vereceklerdir, yok değilsen, hazır RAM krizi de kapıdayken, geçmiş olsun.

2v direkt insta kill atar, deneyecek bir şey yok şu anda, servis süreci olumlu sonuçlanmasını temenni etmekten başka çaren yok, yoksa zaten kafadan garanti dışı. Benim gibi şanslı isen değişim vereceklerdir, yok değilsen, hazır RAM krizi de kapıdayken, geçmiş olsun.
Xpg alıp gecicem 2x16 cl30

Ben sana limitleri en başından beri verdim, ta ilk konuyu açtığından şu anki ana kadar, tekrar yazayım max safe limitleri:

VDD-VDDQ-1.65 (A-Die istisna olarak SR kitler iyi soğutulduğu taktirde 1.8v kadar günlük kullanılabilir, degredasyon zonu 1.8+)
VDDIO-1.55 (1.55+ degredasyon zonu)
VDDP-1.2 (1.2+ degredasyon zonu)
SoC-1.35-1.4 (1.4+ degredasyon zonu, 1.5 insta kill atar ambient'te, AMD 1.3 SoC limitasyonu mevcut.)

Ben sana limitleri en başından beri verdim, ta ilk konuyu açtığından şu anki ana kadar, tekrar yazayım max safe limitleri:

VDD-VDDQ-1.65 (A-Die istisna olarak SR kitler iyi soğutulduğu taktirde 1.8v kadar günlük kullanılabilir, degredasyon zonu 1.8+)
VDDIO-1.55 (1.55+ degredasyon zonu)
VDDP-1.2 (1.2+ degredasyon zonu)
SoC-1.35-1.4 (1.4+ degredasyon zonu, 1.5 insta kill atar ambient'te, AMD 1.3 SoC limitasyonu mevcut.)
Doğru hocam söylemiştiniz ama ben bildiğimi yapıp ramdende oldum 😂

İşlemci değil, RAM kesin yandı şu anda, 2V'ta hayatta kalamaz mevcut oda sıcaklığında, LN2 sıvı azotla bile degredasyon oluyor, orada tek fark ani ölüm gerçekleşmez. Seninkinde ani ölüm gerçekleşti şu anda, RAM garantiye göndermen gerekiyor. CPU'ya gelince, ondan kimse emin olamaz, ben 130v verdim hala hayatta :D

Garanti kabul etmeyecektir ki bence.