Hangi marka ve modeller de oluyor?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Değişiyor mesela Victus 16larda Intel modellerde boşta M.2 yuvası varken AMD modellerde yok. Hangi model için soruyorsunuz?
Genel olarak. Hangi laptoplar böyle diye.Değişiyor mesela Victus 16larda Intel modellerde boşta M.2 yuvası varken AMD modellerde yok. Hangi model için soruyorsunuz?
Çok değişken bir soru olur bu genelleme yapmak yanlış olur. Merak ettiğiniz modeller varsa sorun. 8 GB RAM'li gaming cihazların hepsinde boşta RAM yuvası var. Bana da yeni rehber fikri verdiniz
Mesela 16GB RAM'li laptoplarda var mıdır? 32GB RAM yaparım bir gün belki. Bir de 2. SSD yuvası da olsun.Çok değişken bir soru olur bu genelleme yapmak yanlış olur. Merak ettiğiniz modeller varsa sorun. 8 GB RAM'li gaming cihazların hepsinde boşta RAM yuvası var. Bana da yeni rehber fikri verdiniz![]()
Hocam o özelliklerinden anlaşılır büyük ihtimal. Eğer 1X16 ise büyük ihtimal vardır. 2X8 ise yoktur.Mesela 16GB RAM'li laptoplarda var mıdır? 32GB RAM yaparım bir gün belki. Bir de 2. SSD yuvası da olsun.
Mesela 16 GB RAM'li laptoplarda var mıdır? 32 GB RAM yaparım bir gün belki. Bir de 2. SSD yuvası da olsun.
Bazı 16 GB RAM'li cihazlar Single olabiliyor mesela Acer Nitro 16 7840HS ve 8845HS modelde Single 16 var. Laptop mu alacaksınız? Bütçe nedir?
50K biriktirmek istiyorum yıl sonuna kadar. Umarım birikir.Bazı 16 GB RAM'li cihazlar Single olabiliyor mesela Acer Nitro 16 7840HS ve 8845HS modelde Single 16 var. Laptop mu alacaksınız? Bütçe nedir?
50K biriktirmek istiyorum yıl sonuna kadar. Umarım birikir.
Alacağınız zaman bakın laptoplara her geçen gün piyasa çok değişiyor. Hem o zamana 5000 serisi şekillenmiş olur belki güzel bir 5000 serisi laptopta alabilirsiniz fiyatlarda güzelse ama 50K ya pek sanmıyorum.