Bütçe
600
800 olsun hadi.

Alacağım bunu... MediaMarkt yok yasadığım yerde. İlk defa alıyorum indirim var mıdır?
Önerim bütçen artarsa bunu alman https://www.amazon.com.tr/DK61se-Kl...2FN5/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1
Ama bunda da illa ki olumsuz yorum var yani demek istediğim bu bütçelerde sorunsuza yakın ürün yok gibi bir şey, bende ally k11 aldım cızırtı sesi geliyordu servise gönderdim, sonrasında geri gönderdiler problem çözülmüştü.

Merhaba yazılım ile uğraşıyorum klavyem bozuldu ekran klavyesi kullanıyorum :( Rampage pişmanlıktır.
Kod yazdıran tuşa basma hissiyatı hafif;
Oyun oynatan en az 2 sene gider dediğiniz bir klavye.
Amazon da 300'e 120 TL var satıcı amazon.com.tr olan Max 600 TL'lik klavye gerekli.

Amazon olmasa da olur dolaptan 2. el 120 TL kuponum var.

Gece kullanıyorum ışıklı olsa daha iyi ama 340 TL.
Amazon.com.tr

Rampage almayın hemen bozuldu.

Rampage zaten etiket markası, genel olarak kalitesi düşük ürünleriyle nam saldı. Arada düzgün ürün de çıkabiliyor.

Her firmanın ürünü bozulabilir. Ne kadar asla Rampage ürünlerini önermesem de bir ürünü alıp sonra sıkıntı yaşayınca "rezillik" başlığı açmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Ürünü alırsınız bir süre sonra bozulunca servise yollarsınız orada size destek olunmaz, firma sizi yok sayar o zaman rezillik diyebilirsiniz. Bile bile lades yapıp sonra rezillik başlığı açmak garip geliyor bana. Sonuçta 5000₺'ye satılan "elit" klavyelerde dahi bozulan ürünler oluyor onlarda mı "rezillik" yaşatıyor ?

Oyun oynatan en az 2 sene gider dediğiniz bir klavye.
Kim dediyse bunu göster Recep Baltaş ıp modem ban atsın o mahalleki kimse bu foruma giremesin.

Çin'den markasız şekilsiz alacağın klavye ile aynı bu. Rampage, Snopy, Everest, Trust, Frisby, Turbox, Izoly bunların birbirlerinden tek farkı dış kasa plastiğinin farklı şekillerde olması içleri hep aynı Çin'den getir, bas markayı sat ne güzel İstanbul.

Her firmanın ürünü bozulabilir. Ne kadar asla Rampage ürünlerini önermesem de bir ürünü alıp sonra sıkıntı yaşayınca "rezillik" başlığı açmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Ürünü alırsınız bir süre sonra bozulunca servise yollarsınız orada size destek olunmaz, firma sizi yok sayar o zaman rezillik diyebilirsiniz. Bile bile lades yapıp sonra rezillik başlığı açmak garip geliyor bana. Sonuçta 5000₺'ye satılan "elit" klavyelerde dahi bozulan ürünler oluyor onlarda mı "rezillik" yaşatıyor?

Sizi bilmemde Rampage cidden rezillik vatandan taksitle beraber 2K ya patladı şimdi o paraya NZXT C750 alabiliyormuşum veya şimdiki FSP PSU mu olay:
PSU'nun iyi yanı olarak kutusunda çıkan Rampage yazılı bir torbası var çok hoşuma gitti bir de 6+2 pin birleştirmesi güzel (yani kolay kanallı tip olduğundan oturuyor ve dağılmıyor, kullandığım FSP PSU da bu yok kablolar takılı olmazsa dağılıyor)
Her akşam olduğu gibi PC'yi kapatacağım gidip yatacağım. Soketi o kadar rezaletki PSU sürekli Ark yapıyor -PC'nin USB Power ayarı açıktı rgblerim PC kapalıykende yanıyor- bu arada aynı kabloyu FSP PSU'ya da taktım gram Ark yapmıyor. Neyse kapatıyordum PSU Ark yaptı sistem bir anda gitti ama RGB'ler yanıyor. Bende bir şey yok zannettim şalter o halde açık yattım. Sabah bir bakayım dedim açmaya çalıştım. Sistem start almıyor PSU'nun şalterini kapayıp açtım PWR pinlerine dokundum "güm" PSU patladı böyle bir güzel patlak condansator kokusu geliyor. Anakarttaki zarar ziyan fan soketleri gg hala çalışıyor ama daha ne zarar aldı bilmiyorum. Everest klavyede kullanıyorum bazen tuşlar kendi basıyor oyun oynarken araba durduk yere sağa sola çekiyor :D ha ama bütçesine göre klavyeye lafım yok.

Sizi bilmemde Rampage cidden rezillik vatandan taksitle beraber 2K ya patladı şimdi o paraya NZXT C750 alabiliyormuşum veya şimdiki FSP PSU mu olay:
PSU'nun iyi yanı olarak kutusunda çıkan Rampage yazılı bir torbası var çok hoşuma gitti bir de 6+2 pin birleştirmesi güzel (yani kolay kanallı tip olduğundan oturuyor ve dağılmıyor, kullandığım FSP PSU da bu yok kablolar takılı olmazsa dağılıyor)
Her akşam olduğu gibi PC'yi kapatacağım gidip yatacağım. Soketi o kadar rezaletki PSU sürekli Ark yapıyor -PC'nin USB Power ayarı açıktı rgblerim PC kapalıykende yanıyor- bu arada aynı kabloyu FSP PSU'ya da taktım gram Ark yapmıyor. Neyse kapatıyordum PSU Ark yaptı sistem bir anda gitti ama RGB'ler yanıyor. Bende bir şey yok zannettim şalter o halde açık yattım. Sabah bir bakayım dedim açmaya çalıştım. Sistem start almıyor PSU'nun şalterini kapayıp açtım PWR pinlerine dokundum "güm" PSU patladı böyle bir güzel patlak condansator kokusu geliyor. Anakarttaki zarar ziyan fan soketleri gg hala çalışıyor ama daha ne zarar aldı bilmiyorum. Everest klavyede kullanıyorum bazen tuşlar kendi basıyor oyun oynarken araba durduk yere sağa sola çekiyor :D ha ama bütçesine göre klavyeye lafım yok.

Anlattığınız şey ile benim metinimin alakası yok. Ben Rampage ürünleri sıkıntısız, kimse sıkıntı yaşamıyor demiyorum ki ? Aksine sıkıntı yaşatma ihtimali yüksek olduğu için alınmaması gerektiğini söylüyorum ama "mağduriyet" bence ürün sıkıntı çıkardığı zaman değil firma sorumluluğu almadığı zaman başlar. Yani Rampage sizin zarar gören parçalarınızı tazmin etmediyse, PSU'nuzu yenisi ile değiştirmediyse rezilliktir. Her ürünün bozulma ihtimali var bu bir rezillik değildir bence.

Anlattığınız şey ile benim metinimin alakası yok. Ben Rampage ürünleri sıkıntısız, kimse sıkıntı yaşamıyor demiyorum ki? Aksine sıkıntı yaşatma ihtimali yüksek olduğu için alınmaması gerektiğini söylüyorum ama "mağduriyet" bence ürün sıkıntı çıkardığı zaman değil firma sorumluluğu almadığı zaman başlar. Yani Rampage sizin zarar gören parçalarınızı tazmin etmediyse, PSU'nuzu yenisi ile değiştirmediyse rezilliktir. Her ürünün bozulma ihtimali var bu bir rezillik değildir bence.

Yanlış okumuşum biraz uykusuzluktan dolayı kusuruma bakmayın ama kalitesiz olduğunu değiştirmiyor bu yani artık içinde ne patlattı bilmiyorum neyse ki ekran kartım SSD zarar görmedi anakartla yırttım. Vatana gitmekte istemiyorum PSU elimde kaldı bir kere başka sistemlede kullanmam. Ama deneyeceğim boşa çıkınca merak ettim müşteriye karşı tavırlarını.