Eğer yapabilirsem 1-2 seneye Amerika'ya gitmeyi çok istiyorum doğrusu. Fotoğraflardan da Hindistan dışında diğer ülkeler çok güzel duruyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam, güzel olmasına güzel de, bence ne kadar saygılı ve zeki bir toplum olsalar da kültürlerimiz çok benzer. Ne bileyim, Asya ve Afrika'yı tercih ederdim. Bambaşka hayatlar, bambaşka kültürler... Umarım anlatabilmişimdir. Ek olarak, örnek vermem gerekirse, Çin. Adamlar resmen ayrı bir dünyadalar.
Ne alaka?
Kulturlerimiz sadece balkanlarla benzer Avrupa'nin gerisi cok ayri.
Ustte asla Avrupa'ya gitmezdim demişsiniz adamın saydığı ülkeler altına. Avrupa'dan iki ülke var.
Yanlış düşünüyorsunuz... Atatürk'ün inkılapları sayesinde ucundan Avrupai bir hayat tarzı olsa bile Türkiye, o kültürden çok uzak.Hocam, güzel olmasına güzel de, bence ne kadar saygılı ve zeki bir toplum olsalar da kültürlerimiz çok benzer. Ne bileyim, Asya ve Afrika'yı tercih ederdim. Bambaşka hayatlar, bambaşka kültürler... Umarım anlatabilmişimdir. Ek olarak, örnek vermem gerekirse, Çin. Adamlar resmen ayrı bir dünyadalar.
Bkz: İsviçre'deki saat kültürü:
Türkiye'de böyle saat kültürü yok maalesef yani bırakın benzemeyi yanından geçemiyoruz.
Üstelik, ben sadece saatten örnek verdim. Bambaşka şeylerin bambaşka kültürleri de var.
- Makaleler
- 1
O diğer saydıklarına benimde ilgim var ,ama avrupaya ilgim olmadığını belirttim bende.buna mı takıldınız?Ustte asla Avrupa'ya gitmezdim demişsiniz adamın saydığı ülkeler altına. Avrupa'dan iki ülke var.
Ozzytaste
Yetkin
Isveç de fena değil bence.
Hukuk sistemi düzgün olmayan ülkelere gitmeyin. Yanlış bir yerde telefonunla resim çekersin yada kayıt, casus diye tutuklanırsınız. Bu işlerin şakası yok!
Uçaktan fotoğraf çekti “casus”luktan tutuklandı
Mısır'da 19 yaşındaki İngiliz vatandaşı Muhammed Abdulkasem uçaktan cep telefonuyla havalanın görüntüsünü kaydedince casusluk suçlaması ile karşı karşıya kaldı.
Son düzenleyen: Moderatör: