alfaga
Uzman
Arkadaşlar Merhaba,
Başıma gelen tuhaf bir olaydan bahsetmek istiyor ve yardımlarınızı bekliyorum. Dün bir fare problemi ile karşı karşıya kaldım ve hiçbir şekilde çözümünü bulamadım. Bir Razer Viper Mini fareye sahibim ve ayarlarını yapmak için Razer Synapse yükledim. Daha sonra ayarları kontrol ederken Windows fare ayarlarına tıkladım ve sanırım o sırada yanlış hatırlamıyorsam CS 2 altta açıktı. Daha sonra fare ayarım bozuldu. Şöyle ki fare 400 DPI 1000 polling rate Windows 6 hassasiyet kapalı. Tüm ayarlarım hâlâ aynı şekilde fakat fare hızı inanılmaz yükseldi yani 400 DPI neredeyse 800 DPI gibi. 800 DPI yaptığımda ise fare kontrol edilemez bir hâl alıyor.
Düzeltmek için yaptıklarım:
Sistem:
Lütfen kimse psikolojik demesin
Başıma gelen tuhaf bir olaydan bahsetmek istiyor ve yardımlarınızı bekliyorum. Dün bir fare problemi ile karşı karşıya kaldım ve hiçbir şekilde çözümünü bulamadım. Bir Razer Viper Mini fareye sahibim ve ayarlarını yapmak için Razer Synapse yükledim. Daha sonra ayarları kontrol ederken Windows fare ayarlarına tıkladım ve sanırım o sırada yanlış hatırlamıyorsam CS 2 altta açıktı. Daha sonra fare ayarım bozuldu. Şöyle ki fare 400 DPI 1000 polling rate Windows 6 hassasiyet kapalı. Tüm ayarlarım hâlâ aynı şekilde fakat fare hızı inanılmaz yükseldi yani 400 DPI neredeyse 800 DPI gibi. 800 DPI yaptığımda ise fare kontrol edilemez bir hâl alıyor.
Düzeltmek için yaptıklarım:
- Tüm driverlar silinip tekrar yüklendi.
- Yeni bir fare (Logitech G PRO X Superlight 2) denendi.
- Farklı USB girişi denendi.
- Windows geri yükleme denendi.
- Windows format atılıp temiz kurulum yapıldı.
- Windows 11 Pro OEM lisanslı
- Windows 10 denendi.
- Chipset ekran kartı driverlar temiz kurulum yapıldı.
- BIOS güncellendi.
- BIOS CMOS sıfırlama yapıldı.
- Regedit fare ayarları defaulta getirildi.
Sistem:
- MSI B650 Thomahawk Wi-Fi
- Ryzen 7 7800X3D
- 4070 Ti Super
- G.Skill 32 GB 6000MHz CL 30
- MSI A750GF 750W 80 Plus
Lütfen kimse psikolojik demesin
Son düzenleyen: Moderatör: