WL Beast X Max'ın malzeme kalitesi ve donanım açısından daha iyi olduğunu düşünürsek çok daha makul bir seçenek bana kalırsa.
Ayrıca VV3 Pro'nun fiyatı bi tık şişik.

WL Beast X Max'ın malzeme kalitesi ve donanım açısından daha iyi olduğunu düşünürsek çok daha makul bir seçenek bana kalırsa.
Ayrıca VV3 Pro'nun fiyatı bi tık şişik.
Donanım olarak daha iyi değil, donanım olarak eşit sayılırlar. Viper V3 Pro, 6 bin bandına inerse alınır.

Donanım olarak daha iyi değil, donanım olarak eşit sayılırlar. Viper V3 Pro, 6 bin bandına inerse alınır.
O kadar da değildir diye düşünüyorum ama sen benden daha hâkimsin Razer tarafına Kaanım, bir şey diyemem.
Bu arada 6K bandına bile inse malzeme tarafında WL Beast X Max fark atıyor.

O kadar da değildir diye düşünüyorum ama sen benden daha hâkimsin Razer tarafına Kaanım, bir şey diyemem.
Bu arada 6K bandına bile inse malzeme tarafında WL Beast X Max fark atıyor.
Fark attığı falan yok hocam. İkisi de çok kaliteli malzemeye sahip. İkisini de kullandım. Ben delikli fare sevmem mesela. Delikler rahatsız edebiliyor insanı çünkü.

Fark attığı falan yok hocam. İkisi de çok kaliteli malzemeye sahip. İkisini de kullandım. Ben delikli fare sevmem mesela. Delikler rahatsız edebiliyor insanı çünkü.
Delik tarafı aşırı kişisel kanka, her ne kadar kalitesi malzemesi bile olsa metal kasanın verdiği güveni plastik vermiyor.

Delik tarafı aşırı kişisel kanka, her ne kadar kalitesi malzemesi bile olsa metal kasanın verdiği güveni plastik vermiyor.
Güven vermese bile aynı kalitedeler. Şu an piyasadaki en iyi üç fare; Beast X Max, Viper V3 Pro, G Pro X Superlight 2.

İyiden kötüye veya kötüden iyiye yazmadım. Karışık liste.

Güven vermese bile aynı kalitedeler. Şu an piyasadaki en iyi üç fare; Beast X Max, Viper V3 Pro, G PRO X Superlight 2.

İyiden kötüye veya kötüden iyiye yazmadım. Karışık liste.

Arkadaşlar Beast X Max ile Beast X mini arasında kaldım. Şu an. Razer'dan vazgeçtim. Sizce hangisini almalıyım? Bugüne kadar hep küçük fareler kullandım fakat Max teknik açıdan daha üstün. 3950 sensör kullanıyor. Mini ise 3395. Sizce aradaki fark hissedilir mi?

Arkadaşlar Beast X Max ile Beast X mini arasında kaldım. Şu an. Razer'dan vazgeçtim. Sizce hangisini almalıyım? Bugüne kadar hep küçük fareler kullandım fakat Max teknik açıdan daha üstün. 3950 sensör kullanıyor. Mini ise 3395. Sizce aradaki fark hissedilir mi?

Max al.

Elime büyük gelmez mi kaan bey ? 18x9cm el ölçüm var. Önceden kullandığım fareler : Lamzu atlantis mini , Logitehc g102. Ve şu an idarelik olarak logitech m100 taktım ve uzunluğu 113 mm inanır mısınız :D Beast x max 126mm. Biraz korkutuyor beni.
Büyük gelmez ama Wraith'te bu aralar magnezyum fareler aşırı sorunlu diyorlar. Wraith deposunda sorunlu ürünler birikmiş falan, onları yolluyorlar diyorlar müşterilere. Onu belirteyim.