Detaylar
Kim cevapladı?Donanım olarak daha iyi değil, donanım olarak eşit sayılırlar. Viper V3 Pro, 6 bin bandına inerse alınır.WL Beast X Max'ın malzeme kalitesi ve donanım açısından daha iyi olduğunu düşünürsek çok daha makul bir seçenek bana kalırsa.
Ayrıca VV3 Pro'nun fiyatı bi tık şişik.
SF26
Üstün
O kadar da değildir diye düşünüyorum ama sen benden daha hâkimsin Razer tarafına Kaanım, bir şey diyemem.Donanım olarak daha iyi değil, donanım olarak eşit sayılırlar. Viper V3 Pro, 6 bin bandına inerse alınır.
Bu arada 6K bandına bile inse malzeme tarafında WL Beast X Max fark atıyor.
Fark attığı falan yok hocam. İkisi de çok kaliteli malzemeye sahip. İkisini de kullandım. Ben delikli fare sevmem mesela. Delikler rahatsız edebiliyor insanı çünkü.O kadar da değildir diye düşünüyorum ama sen benden daha hâkimsin Razer tarafına Kaanım, bir şey diyemem.
Bu arada 6K bandına bile inse malzeme tarafında WL Beast X Max fark atıyor.
SF26
Üstün
Delik tarafı aşırı kişisel kanka, her ne kadar kalitesi malzemesi bile olsa metal kasanın verdiği güveni plastik vermiyor.Fark attığı falan yok hocam. İkisi de çok kaliteli malzemeye sahip. İkisini de kullandım. Ben delikli fare sevmem mesela. Delikler rahatsız edebiliyor insanı çünkü.
Güven vermese bile aynı kalitedeler. Şu an piyasadaki en iyi üç fare; Beast X Max, Viper V3 Pro, G Pro X Superlight 2.Delik tarafı aşırı kişisel kanka, her ne kadar kalitesi malzemesi bile olsa metal kasanın verdiği güveni plastik vermiyor.
İyiden kötüye veya kötüden iyiye yazmadım. Karışık liste.
Delik tarafı aşırı kişisel kanka, her ne kadar kalitesi malzemesi bile olsa metal kasanın verdiği güveni plastik vermiyor.
Güven vermese bile aynı kalitedeler. Şu an piyasadaki en iyi üç fare; Beast X Max, Viper V3 Pro, G PRO X Superlight 2.
İyiden kötüye veya kötüden iyiye yazmadım. Karışık liste.
Arkadaşlar Beast X Max ile Beast X mini arasında kaldım. Şu an. Razer'dan vazgeçtim. Sizce hangisini almalıyım? Bugüne kadar hep küçük fareler kullandım fakat Max teknik açıdan daha üstün. 3950 sensör kullanıyor. Mini ise 3395. Sizce aradaki fark hissedilir mi?
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
WLmouse Beast X Mini Magnezyum Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Max al.Arkadaşlar Beast X Max ile Beast X mini arasında kaldım. Şu an. Razer'dan vazgeçtim. Sizce hangisini almalıyım? Bugüne kadar hep küçük fareler kullandım fakat Max teknik açıdan daha üstün. 3950 sensör kullanıyor. Mini ise 3395. Sizce aradaki fark hissedilir mi?
![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WLmouse Beast X Mini Magnezyum Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Elime büyük gelmez mi kaan bey ? 18x9cm el ölçüm var. Önceden kullandığım fareler : Lamzu atlantis mini , Logitehc g102. Ve şu an idarelik olarak logitech m100 taktım ve uzunluğu 113 mm inanır mısınız
Büyük gelmez ama Wraith'te bu aralar magnezyum fareler aşırı sorunlu diyorlar. Wraith deposunda sorunlu ürünler birikmiş falan, onları yolluyorlar diyorlar müşterilere. Onu belirteyim.Elime büyük gelmez mi kaan bey ? 18x9cm el ölçüm var. Önceden kullandığım fareler : Lamzu atlantis mini , Logitehc g102. Ve şu an idarelik olarak logitech m100 taktım ve uzunluğu 113 mm inanır mısınızBeast x max 126mm. Biraz korkutuyor beni.