Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Snow

Başarılı
Sadece RDR 2’de cızırtı ses sorunu var. İlk 1 saat bir şey olmuyor ama yağmur sesi veya ara sahnelerde cızırtı başlıyor ve gitmiyor. Oyunu yeniden açıyorum yine aynı uzun zaman sonra düzeliyor ama oyununda içine ediyor konuşmalarda titreşim falan oluyor.

Bundan daha beter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Videoyu paylaşan kişi ses sürücüsünü güncelleyerek sorunu çözmüş. Bir başka kullanıcı da Buffer Size ayarını düşürmüş.

Sizin ses sürücü sürümünüz ve ses kartı donanım kimliğiniz nedir?
  • Kontrol paneline gidip, varsayılan ses aygıtınızı devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirmeyi deneyin.
  • RDR2 ses ayarlarında gecikmeyi en sona kadar getirin.
  • Web tarayıcınızı ve diğer uygulamaları kapatmayı deneyin.
  • Kasa kullanıyorsanız kulaklığınızı, arka taraftaki kulaklık girişine bağlamayı deneyin.
  • Oyunu ve bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin.
  • Kulaklık kullanmıyorsanız, kullanmayı deneyin.

Son düzenleme:
Videoyu paylaşan kişi ses sürücüsünü güncelleyerek sorunu çözmüş. Bir başka kullanıcı da buffer size ayarını düşürmüş.

Sizin ses sürücü sürümünüz ve ses kartı donanım kimliğiniz nedir?

1 hafta sonra oyunu tekrardan indirdim ses sürücüsünü güncelleyerek çözdüm teşekkürler.

Belki sizde açık olabilir ama eğer açıksa lütfen bu modu kapatıp yeniden başlatın. Bu mod açıkken resmen oyunda silah sesleri ve at sesi yankılı olarak geliyordu.

1703776501167.webp