Hocam siz at yemeğe sıcti diye yemeği kusan karakter gördünüz mü sorması ayıp RDR dışında mizahın atı yemeğe sıciyordu gidin ona bakın bence bir RDR detay olarak daha önde. Adam haraç almak için gittiğinde yüzüne gelen oksurukten verem oldu. İpte sallanıp bıçakla adam öldürmek çok basit bir örnek.
RDR2 oynamadı herhalde bu arkadaş. Bu dediği imkansız.

The Last of Us Part II de fena hocam onda da detaylar çok fazla ama hiçbir oyun maalesef RDR2 ile yarışamaz. Bu bir gerçek.
TLOU2 de çok iyi ama oyunda içerik kısıtlı olduğu için oynanışta kısa sürüyor. 20 saat sonra oyunu oynamak için bir sebep kalmıyor çünkü. RDR2 de 50 saat geçiyor hala oynaman gereken yan hikayeler, etkinlikler, rastgele dünya karşılaşmaları, çete görevleri vs oluyor. Detay seviyesi olarak kıyas yapılamaz bence. Bu animasyondan çok daha farklı bir durum. RDR2 başka bir seviye bu konuda.

The Last of Us Part II de fena hocam onda da detaylar çok fazla ama hiçbir oyun maalesef RDR2 ile yarışamaz. Bu bir gerçek.

Katılıyorum orada yaşayan kendi kendine işleyen bir dünya var Rockstar bu oyun ile açık dünya oyunlarında bir zirve yaptı. GTA 6 bile RDR 2'den daha ne kadar iyi olabilir diyorum.

Katılıyorum orada yaşayan kendi kendine işleyen bir dünya var Rockstar bu oyun ile açık dünya oyunlarında bir zirve yaptı. GTA 6 bile RDR 2'den daha ne kadar iyi olabilir diyorum.

GTA 6 daha iyi olacak RDR'den. 10 yılı aşkın süredir geliştiriliyor. Bütçe ve teknoloji olarak da daha iyiler. Ayrıca tecrübeleri de arttı. The Last of Us Part II gibi hızlı animasyonlu ama RDR2 gibi detaylı olacak diye düşünüyorum.

RDR2 de dükkana girip adamı vursan ve ertesi gün tekrar gelsen adam zarar verdiğin zaman kendi yüzünü vs sargıyla falan bir şeyle sarıyor. Öyle hiçbir şey yapmamışsın gibi olmuyor yani. O kadar detaycılık var. Baldur s gate 3'ü oyunun başlarında bıraktım ama onda da çok fena detaycılık var diyorlar. Keşke bana hitap etse.

GTA 6 daha iyi olacak RDR'den. 10 yılı aşkın süredir geliştiriliyor. Bütçe ve teknoloji olarak da daha iyiler. Ayrıca tecrübeleri de arttı. The Last of Us Part II gibi hızlı animasyonlu ama RDR2 gibi detaylı olacak diye düşünüyorum.

Mantıklı olur GTA 5'te silah kullanma animasyonları sınırlı idi daha çok görev esnasında araba kullanma vs üzerine ya da düz tarama orada pek bir vuruş hissi alamamıştım. RDR 2 gibi detay TLOU gibi hızlı oynanış güzel arada bogmayan gizlilik ve çeşitli etkinlikler RDR gibi kendini işleyen bir dünya olursa çok iyi bir oyun olur onu da bir 500 saat oynarız herhal🤣

Kesinlikle haklısınız hocam. Adamlar o kocaman dünyaya bir sürü detay eklemişler. The Last of Us Part II de küçük bir dünya olduğu için bir RDR2 kadar zor değil bence.

Kesinlikle haklısınız hocam. Adamlar o kocaman dünyaya bir sürü detay eklemişler. The Last of Us Part II de küçük bir dünya olduğu için bir RDR2 kadar zor değil bence.

Bir de Türkçe dil desteği eklese Rockstar TR'den de iyi para alıyor aslında adamlar lehçe ekliyor Arapça ekliyor TR dil yok tek kötü yanı firmanın onemsememesi onun dışında rockstae oyunları babadır bizim için. GTA 4 bile mükemmeldi sürekli intten manita yapıp gitmeye çalışırdım araba sürüş mekanikleri efsaneydi.

Bir de Türkçe dil desteği eklese Rockstar TR'den de iyi para alıyor aslında adamlar lehçe ekliyor Arapça ekliyor TR dil yok tek kötü yanı firmanın onemsememesi onun dışında rockstae oyunları babadır bizim için. GTA 4 bile mükemmeldi sürekli intten manita yapıp gitmeye çalışırdım araba sürüş mekanikleri efsaneydi.
Bence bilerek eklemiyorlar. Onların satış departmanı, hangi bölgelerden bağlandıklarını biliyorlardır yani.

TLOU da düşman çeşitliliği ve yapabileceklerin sınırlı. RDR2 de çok daha iyi bu konuda. Zombi modu, düello modu, yeni çeteler vs ile çeşitliliği artırırsın. Vuruş hissi, ses kalitesi, yeni silahlar, daha iyi NPC tepkisi, daha iyi animasyonlar, daha fazla hareket (ister FPS moduyla tüfek alarak oyna ister tabanca alıp TPS ile oyna çok farklı hissettirir), bıçak, ok, balta, dinamit, molotof, keskin nişancı tüfeği, altıpatlar (çeşit çeşit tabanca, tüfek, pompalı vs var ki TLOU'dan fazla olmasına karşın modlarla artırabilirsin) deneyimini zirveye çıkartırsın. Yanına istersen jaguar bile alabilirsin. TLOU da 4-5 çeşit zombi ve birkaç tane insan tipi hariç bir şey yok.

Sınırlı mı? Düşmanı tutup takırdayanlara yem edebilirsin. Takırdayanların zincirini çözüp birbirleriyle çatıştırıp izleyebilirsin. Takırdayan haricinde bile 2 çeşit düşmanın arasındaki çatışmanın ortasında olabiliyorsun. Vuruş hissinde tartışmasız TLOU 2 tarihin en iyisi. Kameraya gelirsek RDR FPS için yapılmadığı aşırı belli. Nişan alması ise GTA 4'ten kalma. Silah olarak birbirinden farklı en az 13 silah çeşidi var. Bombalardan vs. bahsetmiyorum bile. Ayrıca TLOU'da da modlarla yeni silahlar ekleyebiliyorsun.