Sınırlı mı? Düşmanı tutup takırdayanlara yem edebilirsin. Takırdayanların zincirini çözüp birbirleriyle çatıştırıp izleyebilirsin. Takırdayan haricinde bile 2 çeşit düşmanın arasındaki çatışmanın ortasında olabiliyorsun. Vuruş hissinde tartışmasız The Last of Us Part II tarihin en iyisi. Kameraya gelirsek RDR FPS için yapılmadığı aşırı belli. Nişan alması ise GTA 4'ten kalma. Silah olarak birbirinden farklı en az 13 silah çeşidi var. Bombalardan vs. bahsetmiyorum bile. Ayrıca TLOU'da da modlarla yeni silahlar ekleyebiliyorsun.
Sonuç olarak RDR2 ile kıyas edilemez. Lineer olduğunu bariz hissettiriyor TLOU. Sürpriz elementi yok. RDR2 de karşılaşabileceğin tonla şey var. FPS modunda tüfekle oynamadığını farz ediyorum, çünkü oynasaydın (hele ki modlarla birlikte) böyle bir yorum yapmazdın. TPS kısmında da GTA 4'ten falan kalma değil, alakası bile yok. GTA 4 ile RDR2 kıyas edilemez. Sırf easter egg için bile 2.30 saatlik video çekmiş adam. Etkinliklerle birlikte TLOU 2'nin hikayesini geçer bu oyun. Yan ve ana görevleri saymaya gerek bile yok. Açık dünyada bulunan şeyleri (örneğin kurt adam, vampir vs) karşılaşmamış olman lazım. Anca benim dediklerimi 200-300 saat RDR2 oynayanlar anlar.
Açtığın konu da RDR2'nin oynanışına ve atmosferine laf etmişsin. Oynanışta kullanıcı dostu olmadığından söz etmişsin, bu kısım zevk meselesi ve haklı olduğun kısımlar var. Tek düze ve sıkıcı demişsin oynanış için, bence bu yanlış. Sıkıcı kısmı kişisel ama tek düze kısmı yanlış, bu oyun gayette çeşitli. Yapabileceğin tonla şey var. Yumruk, ok, bomba, bıçak, tüfek, tabanca, halat, balta vs NPC'nin tepkileri de buna göre değişiyor. Vuruş hissi çok iyi. Bitirici hareketler çok iyi. Tüfekle FPS modunda bitirici hareketler efsane.Oğlum sabahtan beri sohbete dahil olmak istiyorum. Bana da bir şey yazın lan!.
Atmosferin neyine laf ettin o kısmı anlayamadım. Mis gibi atmosferi var işte.
Son düzenleme: