Selam arkadaşlar. Ben RDR 2'de Chapter 2'nin sonlarına geldim. Oyunun %23.5'u falan bitmiş ama onur sistemi gerçekten sorunlu bu oyunun. O kadar insanlara yardım ediyorum, onur kasmaya çalışıyorum ama 1 gram bile artış yok onurda. Bir de görev yaparken, açık dünyada falan gezerken bazı NPC'ler bana laf atıyor, vurmaya kalkıyor ben onları öldürünce onurum azalıyor. Ne kadar saçma bu ya? Arkadaşlar onur en hızlı şekilde nasıl kasılır? Çünkü eğer oyunu onursuz bitirirsek Arthur'un kişiliğine yakışmaz falan diyorlardı internette.

Sen sadece oyunu oynamaya devam et. Chapter 4-5 itibariyle zaten onurunda artış göreceksin eğer uygun oynarsan. Çok da spoiler vermek istemiyorum.

Saint Denis civarına gidip herkese selam verebilirsin, bu şekilde de hızlıca onur kasılıyor. Ancak dediğim gibi, zaten ileride onur sistemin şekillenecek. Bende de öyleydi.

Selam arkadaşlar. Ben RDR 2'de Chapter 2'nin sonlarına geldim. Oyunun %23.5'u falan bitmiş ama onur sistemi gerçekten sorunlu bu oyunun. O kadar insanlara yardım ediyorum, onur kasmaya çalışıyorum ama 1 gram bile artış yok onurda. Bir de görev yaparken, açık dünyada falan gezerken bazı NPC'ler bana laf atıyor, vurmaya kalkıyor ben onları öldürünce onurum azalıyor. Ne kadar saçma bu ya? Arkadaşlar onur en hızlı şekilde nasıl kasılır? Çünkü eğer oyunu onursuz bitirirsek Arthur'un kişiliğine yakışmaz falan diyorlardı internette.
Başlarda hikaye gereği pek ilerlemiyor sanki , benimde düşüktü 1 kişi öldürünce hemen düşüyordu. Saint denis civarlarında hikaye oraya geldiğinde her 3 insana selam verince artıyor totalde 30 selam verince falan bar 1 tık ilerliyor. Şuan oyna geç.

Sen sadece oyunu oynamaya devam et. Chapter 4-5 itibarıyla zaten onurunda artış göreceksin eğer uygun oynarsan. Çok da spoiler vermek istemiyorum.

Saint denis civarına gidip herkese selam verebilirsin, bu şekilde de hızlıca onur kasılıyor. Ancak dediğim gibi, zaten ileride onur sistemin şekillenecek. Bende de öyleydi.

Teşekkür ederim hocam. Daha ben de saint denis bile açılmadı zaten.

Başlarda hikaye gereği pek ilerlemiyor sanki , benimde düşüktü 1 kişi öldürünce hemen düşüyordu. Saint denis civarlarında hikaye oraya geldiğinde her 3 insana selam verince artıyor totalde 30 selam verince falan bar 1 tık ilerliyor. Şuan oyna geç.
Teşekkür ederim hocam.

Iyi sonu elde etmek için yüksek onura ihtiyaç yok. Barın 50%'den daha yüksek olması yeterli. Iyi son ile kötü son arasında çok bi' fark yok. Ayrı sonlar da denemez zaten.