XTenc

Çalışkan
RDR 2 oyununu indirdim ancak direk açık dünyada oynamak istiyorum ama beni karlı hikaye bölümünden başlatıyor. Özgürce takılmak istiyorum ama nasıl yapılacağına dair bir fikrim yok. Oyun bir de İngilizce, nasıl Türkçe seslendirme yapabilirim? (Bu arada online değildir, sadece RDR2 oyunudur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2 oyununu indirdim ancak direk açık dünyada oynamak istiyorum ama beni karlı hikaye bölümünden başlatıyor. Özgürce takılmak istiyorum ama nasıl yapılacağına dair bir fikrim yok. Oyun bir de İngilizce, nasıl Türkçe seslendirme yapabilirim? (Bu arada online değildir, sadece RDR2 oyunudur.)
Hocam internetten yama indirin türkçe için. Açık dünya içinse ilk bölümü geçmek zorundasınız. Save dosyası kullanmak işe yarar mı bilemiyorum fakat o kadar da uzun değil. 2 saat gibi bir şey sürüyor diye hatırlıyorum girişi.

Hocam internetten yama indirin Türkçe için. Açık dünya içinse ilk bölümü geçmek zorundasınız. Save dosyası kullanmak işe yarar mı bilemiyorum fakat o kadar da uzun değil. 2 saat gibi bir şey sürüyor diye hatırlıyorum girişi.

Yani save dosyası gerekmeden 2 3 bölüm geçtikten sonra açık dünyada rahat bir şekilde hareket edebilir miyim?

Karlı bölüm dediğin yeri geçmeden açık dünya da oynayamazsın. İlk bölüm 2 saat falan. Direkt 2 bölüme (açık dünya kısmına) ancak save dosyası ile geçebilirsin. Oyunda Türkçe seslendirme yok. Metinlerin türkçe olmasını diyorsan yama mevcut.

Edebilirsin ama çoğu yer ve mekan açık olmayacak. Bence direkt %100 save atıp öyle oyna.

Peki nasıl save atılıyor yardımcı olur musunuz? %100 save dosyasını nasıl bulabilirim nereden nasıl yükleyebilirim? Yükledigim zaman tamamen açık dünyada oynyabilir miyim ama bu sefer de sıkıcı olmaz mı?

Direkt o kısmı geçmek isterseniz de save dosyaları mevcut, mesela direkt o karlı bölümden sonrasının save dosyası var.

%100 save dosyasını nasıl yükleyebilirim nereden erişebilirim?

@XTenc, %100 save dosyası önermem, yan görevler de var oyunda çünkü. Açık dünyada tüm gün hayvan avlamaktan başka bir şey yapamazsınız sonra.

Attığım save dosyasını deneyin bence bi' (mod sayfasında save dosyasını yükleme detayları yazıyor), o sıkıcı kısımları atlıyor ve oyundan da kopmuyorsunuz böylece. O save dosyası sarmazsa buluruz bir tane %100 save ama hikayeyi bilme dereceniz de önemli biraz.

To use this save:
1. Go to C:\Users\<name>\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\
2. Drop the save file in the folder, folder name is different per player.
3. Launch game and load into story mode.
4. Best done if no other save files are in the folder besides this one.

If done correctly you should load into camp with the save you downloaded.
If you load into your save, pause game, go to story, then load, and there should be a new save that can be loaded, press that one.

@XTenc, %100 save dosyası önermem, yan görevler de var oyunda çünkü. Açık dünyada tüm gün hayvan avlamaktan başka bir şey yapamazsınız sonra.

Attığım save dosyasını deneyin bence bi' (mod sayfasında save dosyasını yükleme detayları yazıyor), o sıkıcı kısımları atlıyor ve oyundan da kopmuyorsunuz böylece. O save dosyası sarmazsa buluruz bir tane %100 save ama hikayeyi bilme dereceniz de önemli biraz.

Peki güncel Türkçe yamayı nereden bulabilirim oyunu ilk indirdigimde alt yaziyi of demistim onu da ayarlardan degistirebilir miyim?