Detaylar
Kim cevapladı?Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Hangisini oynamak istiyorsan onu almalısın. Onun dışında kendi fikrimi belirtecek olursam Cyberpunk'un tadı ultra grafikler ve RT ultra açınca çıkıyor, muazzam görünüyor. RDR 2 ise orta-yüksek ayarlara alsanız bile güzel görünüyor. Sistem Cyberpunk'u dediğim şekilde kaldırabiliyorsa bence onu alın.
- Makaleler
- 23
RDR 2'deki karakter gelisimi daha iyi. Eger sen de karakterlere deger veriyorsan RDR 2 alabilirsin. Fakat atmosfer ve hikaye hizi olarak CP2077 daha basarili.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Cyberpunk daha iyi hem de Türkçe uzun yıllar daha güncelleme alır RDR 2 terk edilmiş bir oyun.
GTX 1650'li Laptopum var hocam ultrayı kaldırmaz maalesef. Korsan olarak orta ayarlarda vs. oynadım daha öncesinde. Okul sonrası 2-3 saat oynayıp kafa dağıtmak için alıyorum.Hangisini oynamak istiyorsan onu almalısın. Onun dışında kendi fikrimi belirtecek olursam Cyberpunk'un tadı ultra grafikler ve RT ultra açınca çıkıyor, muazzam görünüyor. RDR 2 ise orta-yüksek ayarlara alsanız bile güzel görünüyor. Sistem Cyberpunk'u dediğim şekilde kaldırabiliyorsa bence onu alın.
ElderAssassin
Yetkin
CP2077 al. RDR2'yi daha sonra oyna hatta mümkünse en son.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
DLC ile beraber geldiği için Phantom DLC'si bayağı uzun bir DLC.
Hocam şu an Steam'de 15 Dolar RDR2. Kış indirimlerinde bu fiyata tekrar düşer mi?RDR 2'deki karakter gelisimi daha iyi. Eger sen de karakterlere deger veriyorsan RDR 2 alabilirsin. Fakat atmosfer ve hikaye hizi olarak CP2077 daha basarili.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Evet bu da var, 5070 Ti sistemimle mesela şu an RDR 2 oynayamıyorum, sürekli drop yiyip duruyorum. Aynı olay GTA 5 Enhanced çıkmadan önce de güncel donanımlarda vardı; Rockstar bir oyunu terk edince ilerleyen zamanlarda yeni çıkan donanımlarla ve sürücülerle düzgün çalışamamaya başlıyor.Cyberpunk daha iyi hem de Türkçe uzun yıllar daha güncelleme alır RDR 2 terk edilmiş bir oyun.
RDR 2'yi dediğim ayarlarda 1080p oynayabilirsin, gayet de güzel görünür.GTX 1650'li Laptopum var hocam ultrayı kaldırmaz maalesef. Korsan olarak orta ayarlarda vs. oynadım daha öncesinde. Okul sonrası 2-3 saat oynayıp kafa dağıtmak için alıyorum.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Evet bu da var, 5070 Ti sistemimle mesela şu an RDR 2 oynayamıyorum, sürekli drop yiyip duruyorum. Aynı olay GTA 5 Enhanced çıkmadan önce de güncel donanımlarda vardı; Rockstar bir oyunu terk edince ilerleyen zamanlarda yeni çıkan donanımlarla ve sürücülerle düzgün çalışamamaya başlıyor.
RDR 2'yi dediğim ayarlarda 1080p oynayabilirsin, gayet de güzel görünür.
Sözde en iyi AAA oyun ama indie stüdyoları kadar oyun önem vermiyorlar DLSS açınca en son FPS düşüyordu en son remake gelmesi şart sadece PS üzerinden stabil 60 FPS oyunuyorsun.