Hala Frame Generation güncellemesi veya DLSS güncellemesi gelmedi oyuna DLSS 5'in temelleri atıldı hala oyunda DLSS 2 var bazı yüksek dağlara çıkıp etrafa baktığın zaman görüntü bozulmaları oluyor hala bunu düzeltmediler.

Ben DLSS4 ile oynuyorum RDR2'yi, Frame generation hiç gerek, 4K Ultra DLSS4 Kalite açarak 60+ FPS çok rahat geçiyorum.

Cyberpunk gibi sistemi sömüren bir oyunda her şey Ultra ayarlarda RT ve türevleri Max olduğu halde ben 2K çözünürlükte 150 160 FPS alırken DLSS Frame Generation kapalı neden bu oyunda böyle buglar var tek sorun yaratan oyunda bu RDR 2 bu oyunda ne yaparsam yapayım istediğim gibi olmadı.

Az önce anlattım ya dağların tepesine çıkınca etraf bulanıklaşıyor diye oyun nihai biçimde çalıştıramıyor.

Ben 1080p monitör de çok yaşadım o dediğini, sadece RDR2 de değil upscale teknolojiler 1080p de berbat çalışıyor 4K geçince rahatsız olmuyorum artık, bazı bozuk oyunlarda hala sorunlar yaşanıyor ama bu tamamen firmanın üşengeçliği, Expedition 33 de bunlara dahil, teknik olarak rezalet bir oyun o kadar çok görüntü bozulmaları varki oyunu oynayamadım bile. RDR2 yanlarında pürüzsüz kalıyor bana göre.

Valla RDR 2'yi 2K ultrada oynamak isterdim 120 FPS'de falan. Oyunda benim sevmediğim tek şey at bazen sapıtıyor dönüşlerde kafasına göre hareket alıyor, bir de karakter çok hantal ama aslında olması gereken de bu biraz. Dünya yaşıyor oyunda.

Ben 1080p monitör de çok yaşadım o dediğini, sadece RDR2 de değil upscale teknolojiler 1080p de berbat çalışıyor 4K geçince rahatsız olmuyorum artık, bazı bozuk oyunlarda hala sorunlar yaşanıyor ama bu tamamen firmanın üşengeçliği, Expedition 33 de bunlara dahil, teknik olarak rezalet bir oyun o kadar çok görüntü bozulmaları varki oyunu oynayamadım bile. RDR2 yanlarında pürüzsüz kalıyor bana göre.

Paraya doyunca artık pek bakma ihtiyacı kalmıyor adamların ver 10 15 youtubera Steam key RDR 2 için öve öve bitiremesinler ama bu durumlardan hiçbiride bahsetmez kötü olanda o ya ama yapan yapıyor the Beast çıktı ufak tefek buglar vardı yatıp kalınca sabah olmuyordu 8 saat içinde yeni güncelleme getirdiler düzeldi firma kadar oyuna projeye değer veren insanlarda lazım.