Modu kurdum ancak Online giremediğim için silmek mecburiyetinde kaldım. FPS'e gerçekten bayağı bir etki ediyordu ama şaşırdığım şey oyunda bir ReShade modu kullanınca mod deaktif oluyor sanırım çünkü FPS mod öncesi neyse ona düşüyor.

Online girebiliyorum şahsen neden giremediniz anlamadım.

Konuyu hortlatıyorum ama şu an da hala Ready or Not alınır mı? Steam'de 650 lira galiba bu fiyata hala alınır mı? Yardımcı olursanız sevinirim. He bu arada bir ekibim yok tek başıma oynayacagım.
@1589

Son düzenleme:
Değmez ama Unreal Engine 5'e geçecek oyun. Çok daha iyi bir oyuna dönüşeceği için alınabilir.

Ries Ready or Not oynamaya başladımda bildiğin silah harita vb modlar önerir misin oyunda çok yeniyim ne yapacağımı bilmiyorum modları önerirken ne işe yaradıklarınıda açıklarsan sevinirim.

Ries Ready or Not oynamaya başladımda bildiğin silah harita vb modlar önerir misin oyunda çok yeniyim ne yapacağımı bilmiyorum modları önerirken ne işe yaradıklarınıda açıklarsan sevinirim.
Dostum ben konudaki modları kullanıyorum sadece ve gunfighter modunda zaten ekstra birkaç silah ekliyor oyuna.
Ne işe yaradıklarını pek zamanım yok kuaförden yeni çıktım yazamam ama konudaki modları tek tek google’a yazarak bulabilirsin.
Zaten yazdığında ne olduğunu az çok illaki anlarsın modlar hala bile kullanılabiliyor güncel.