nisaa

Üstün
Makaleler
3
Selam, chapter 3-4'e gelene kadar bitse de silsem dedim ama chapter 4'ten sonra çok güzel oyun sarmaya başladı ve RDR2'yi bugün bitirdim. Hikayenin devamını da yani RDR1 de oynamak istiyorum ama fiyatı malum Türkiye şartlarında çok fazla zaten benim o kadar param yok. Ya emulatörden oynamam lazım ki sistemim yetmiyor mecbur farklı bir yol denemem gerekiyor. Bu yüzden kararsız kaldım. Oynarken sıkılır mıyım, oynamaya değer mi? Sizler ne düşünüyorsunuz? Eğer değmez ise sevdiğim bir diğer oyun olan Mafia serisinden 1'i oynamak istiyorum. Ne yapmalıyım?

RDR2 aslında sıkıcı geçti ama sonlarına doğru beğendim, hoş bir oyun aslında ama ilk chapterlarda daha akılda kalıcı görevler olsa aynı oyunun sonunda ki yaşananlar gibi daha hoş olur muş.

RDR2'den sıkıldıysanız RDR1 sizi çok sıkar. RDR2'deki şeylerin hiçbiri yok sonuçta eski bir oyun hem görüntüsü de pek iyi değil. Zaten hikaye devamını RDR2'nin sonunda hemen hemen birkaç saat oynatarak anlatıyor tam anlatmasa bile. Çok merak ediyorsanız istiyorsanız yayıncıdan izleyebilirsiniz bence sıkar sizi o fiyata sıkmasa bile değmez bence. Ben baya bir süre RDR2 oynadım sanırım 100 küsür saat oynamışımdır hastasıyım oyunun ama o fiyata RDR1 almam.

Oynamaya değer fakat RDR2 den sıkıldığına göre RDR1 de sıkar. Çünkü oyun temelde GTA 4'ün vahşi batı versiyonu gibi. Ben ikisinden de çok zevk aldım hala sık sık oynuyorum. RDR1 fiyatını da hak etmiyor emulator işine yarar.

RDR2'den sıkıldıysanız RDR1 sizi çok sıkar. RDR2'deki şeylerin hiçbiri yok sonuçta eski bir oyun hem görüntüsü de pek iyi değil. Zaten hikaye devamını RDR2'nin sonunda hemen hemen birkaç saat oynatarak anlatıyor tam anlatmasa bile. Çok merak ediyorsanız istiyorsanız yayıncıdan izleyebilirsiniz bence sıkar sizi o fiyata sıkmasa bile değmez bence. Ben bayağı bir süre RDR2 oynadım sanırım 100 küsur saat oynamışımdır hastasıyım oyunun ama o fiyata RDR1 almam.

Bende o fiyata alamam zaten, dediğim gibi oynanması gerekiyorsa sarıyorsa emülatör ya da diğer yol ile oynayabilirdim mecburen.
RDR2'de benim de 100 küsur saatim var mış ama aşırı beğendiğimi söyleyemem. Hikaye 10/10 ama oynanış ve boş boş at sürme çete basma gibi ilk chapterlarda yaşananlar çok sıkıcı, yok hosea ile gez ayı avla, balık tut falan derken sıkılmıştım ama Son chapterlar ve Epiloge'da oyun HARİKAYDI :love:, sonrası bir şekilde sardı.

Emulatörden oynayabilsem keşke, oyunu açtığım gibi 3.nesil işlemcim ve 4 GB RX 580'im çok fena ağlar :D

Mafia 2 ve GTA 4 beni daha çok sarmıştı. GTA 5'te güzeldi. Şimdi acaba RDR2'ye mod kurarak biraz daha serbest dünyada oynasam mı yoksa Mafia 1 ya da eski GTA oyunlarına Vice City, San Andreas'ı hikayesini anlayarak mı oynasam karar veremedim. RDR1'den sıkılacağım belli sanırım oda RDR2 gibi başlarda gez, tavşan avla falan derken geçiyormuş. Çok büyük olmayan ama biraz oyunun devamına dair spoiler aldım ve aşırı heyecanlıya benziyor. Bazı RDR2 karakterleri de var mış.

Oyunun sonunda John neden Dutch'a da sıkmadı diye düşünüyordum, halbuki kendisine o kadar ihanet etti ölüme terketti. Acaba Arthur'u bu kadar çok sevmiyor muydu derken cevabı RDR1'deymiş. :)

Son düzenleme: