hayzenberg
Uzman
Fena değil lakin yine de ingilizce altyazılı oynamak ve izlemek daha iyi.
Harbiden Dutch'ın sesi hiç uymamış. Onun dışında ilk 10 dakikayı izledim ben bazı kesimler kesilmiş. Keşke hepsi olsaymış daha uzun olurdu elbet ama sarardı.
Ben öyle düşünmüyorum. Beğenmediğin yere beğenmedim diyebilir insan. Bunu Ali yapmış Veli yapmış Marcus yapmıs fark etmiyor. Her şeyi sırf biz yaptık diye beğenirsek adamlara kendilerini geliştirmeleri için eleştirisel bir dönüt vermezsek kendilerini nasıl geliştirebilirler? Ben bu işi yapanların sizin gibi düşünmediğine eminim. Küresel çapta açılmak istiyorlat ise eleştirilere kesinlikle açık bir yapım olmalı.Beğenmedim diyenler hangi kafayı yaşıyor? Türk bir ekip çok başarılı bir iş ortaya koymuş ve halen kaprisli bir şekilde yok beğenmedim etmedim. İş süper, Türk ekip uğraşıp yapmış, büyük bir emek var. Film gibi izlenecek bir iş ortada. Çok düşüncesizsiniz. Ben çok beğendim.
Bu sadece ana görev için yapılan bir seslendirme. Yan görevler, açık dünyadaki diyaloglar, npc'lerin kendi arasındaki konuşmaları vs vs yıllar sürecek ve çok büyük bir ekip gerektirecek bir iş.Bu oyuna Türkçe dublaj yaması ekleyebilecek kapasiteye sahipler. Yüksek fiyatla ücretli yapsınlar yine alınır gerçekten.
Hayatında oynamamış, sadece CewoHere’dan 1 tane komik anlar videosunu izlemiş birine kendisi izlettirdi. Kaliteli yapılmış.
Yanlış anlaşılmış. Herkes beğenmek zorunda demedim ki, keşke okuyabilseler. Bunun gibi kaliteli bir iş çıkartan mı var bu ülkede? ben bundan bahsediyorum işte. Kaliteli iş çıkartan olunca da bir nebze olsun insan destekler. Yoksa beğenmiş beğenmemiş, banane.