Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Redmi 13C kullanıyorum ayni sorun bende de vardi PHP ile mi hesabi tanittim bir hafta bekledikten sonra MI Unlock tool ile sorunsuz bir sekilde açtım.Mi topluluğu üzerinden sabah başvurduğumda yoğunluk nedeniyle ayın 2'sinde başvurmamı söyledi, şimdi denediğimde 3'ünde başvurmamı söyledi.
1 senedir şu anki mi hesabımı kullanıyorum.
- Makaleler
- 9
Cihaz MediaTek işlemcili. Tool'lar ile açılabilir.
@kullanıcı311
@kullanıcı311
Birkaç tane önerir misiniz?Cihaz MediaTek işlemcili. Tool'lar ile açılabilir.
@kullanıcı311
- Makaleler
- 9
MTKClient.
Deneyeceğim sağ ol.
Kilidi aç diyorum açılmış gibi yapıyor rom atarken kilit ile ilgili hatalar veriyor, bu yolu da denedim aynısı oluyor yine.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
MIUI kurarak deneyin.
Bootloader kilidi açılmadan kurulur mu?
Şu an HyperOs var.
Bootloader bypass tool ile açabiliriz. Sonuçta Helio işlemci. Yeni cihaz olduğu için garanti verilmez ama.
Sıkıştırılmış dosyayı bir klasöre çıkartın. Ardından içindeki usbdk 64 Bit programını kurun.
Telefon açık iken ses açma ile ses kısma düğmesine basılı tutarken diğer uci bilgisayara bağlı olan USB'yi telefona tak. Telefonun kapanıp siyah bir ekrana gelmesi gerek. Unlock Bootloader dosyasını çalıştırın ardından.
Çıktıyı gönderirseniz kontrol edebilirim.
MediatekBootloaderUnlock
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Sıkıştırılmış dosyayı bir klasöre çıkartın. Ardından içindeki usbdk 64 Bit programını kurun.
Telefon açık iken ses açma ile ses kısma düğmesine basılı tutarken diğer uci bilgisayara bağlı olan USB'yi telefona tak. Telefonun kapanıp siyah bir ekrana gelmesi gerek. Unlock Bootloader dosyasını çalıştırın ardından.
Çıktıyı gönderirseniz kontrol edebilirim.
Telefon kapalıyken kabloyu takıyorum, tüm tuşlara basılı tutuyorum ve bilgisayardaki işlem tamamlanıp kapanıyor daha sonra fastboot kullanarak başka dosya transfer etmek istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.
Bu işlemi yaptıktan sonra telefon işletim sisteminiz tahrip edilmiştir diye uyarı verdi, hard reset onu çözüyor, her zamanki HyperOs açılıyor.
Bu işlemi yaptıktan sonra telefon işletim sisteminiz tahrip edilmiştir diye uyarı verdi, hard reset onu çözüyor, her zamanki HyperOs açılıyor.
Dosya Ekleri
Redmi 13C kullanıyorum ayni sorun bende de vardi PHP ile mi hesabi tanittim bir hafta bekledikten sonra MI Unlock tool ile sorunsuz bir sekilde açtım.Mi topluluğu üzerinden sabah başvurduğumda yoğunluk nedeniyle ayın 2'sinde başvurmamı söyledi, şimdi denediğimde 3'ünde başvurmamı söyledi.
1 senedir şu anki mi hesabımı kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-