Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

6115

Uzman
Cihaz
Redmi 12C
Mi topluluğu üzerinden sabah başvurduğumda yoğunluk nedeniyle ayın 2'sinde başvurmamı söyledi, şimdi denediğimde 3'ünde başvurmamı söyledi.
1 senedir şu anki Mi hesabımı kullanıyorum.

Çözüm
Mi topluluğu üzerinden sabah başvurduğumda yoğunluk nedeniyle ayın 2'sinde başvurmamı söyledi, şimdi denediğimde 3'ünde başvurmamı söyledi.
1 senedir şu anki mi hesabımı kullanıyorum.
Redmi 13C kullanıyorum ayni sorun bende de vardi PHP ile mi hesabi tanittim bir hafta bekledikten sonra MI Unlock tool ile sorunsuz bir sekilde açtım.
Son düzenleme:
Bootloader bypass tool ile açabiliriz. Sonuçta Helio işlemci. Yeni cihaz olduğu için garanti verilmez ama.

Sıkıştırılmış dosyayı bir klasöre çıkartın. Ardından içindeki usbdk 64 Bit programını kurun.

Telefon açık iken ses açma ile ses kısma düğmesine basılı tutarken diğer uci bilgisayara bağlı olan USB'yi telefona tak. Telefonun kapanıp siyah bir ekrana gelmesi gerek. Unlock Bootloader dosyasını çalıştırın ardından.

Çıktıyı gönderirseniz kontrol edebilirim.

Telefon kapalıyken kabloyu takıyorum, tüm tuşlara basılı tutuyorum ve bilgisayardaki işlem tamamlanıp kapanıyor daha sonra fastboot kullanarak başka dosya transfer etmek istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.
Bu işlemi yaptıktan sonra telefon işletim sisteminiz tahrip edilmiştir diye uyarı verdi, hard reset onu çözüyor, her zamanki HyperOs açılıyor.

Dosya Ekleri

• hata.webp
    hata.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 99
1 senedir şu anki mi hesabımı kullanıyorum.
Redmi 13C kullanıyorum ayni sorun bende de vardi PHP ile mi hesabi tanittim bir hafta bekledikten sonra MI Unlock tool ile sorunsuz bir sekilde açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm