Detaylar
Kim cevapladı?Kırpılmış bir cihaz, MIUI da bile çoğu özellik yoktu. Dün HyperOS geldi kontrol merkezi falan yok yine bir şeyler eksik. Ben bu cihaza ne yapabilirim, nasıl adam edebilirim? ROM bile yok, çöpe mi atsam?
Hocam yazılım konusunda fikrim yok ama kamera konusunda GCAM falan indirip kurcalanabilir.
- Makaleler
- 3
Keşke A15 6 GB RAM modelini alsaydınız. Redmi 13C alıncak bir telefon değil.
AIper
Uzman
@AIper
Ben almadım maalesef ki.Keşke A15 6 GB RAM modelini alsaydınız. Redmi 13C alıncak bir telefon değil.
Teşekkür ederim.Hocam yazılım konusunda fikrim yok ama kamera konusunda GCAM falan indirip kurcalanabilir.
GCAM nereden indireceğim? @DarthGorsoyHocam yazılım konusunda fikrim yok ama kamera konusunda GCAM falan indirip kurcalanabilir.
Son düzenleme:
Hocam Android sürümünüze göre ve uyumluluğa göre bir şeyler deneyebilirsiniz.
Google Camera Ports Download
Modified Google Camera ports (Pixel Camera) by BSG, Arnova8G2, BigKaka, Shamim, and others. Download hub for GCam ports.
Popüler modderlerin stabil sürümlerini deneyin.
AIper
Uzman
Güvenilir mi? Neyi indireceğimi anlamadım. Yardım eder misin?Hocam Android sürümünüze göre ve uyumluluğa göre bir şeyler deneyebilirsiniz.
![]()
Google Camera Ports Download
Modified Google Camera ports (Pixel Camera) by BSG, Arnova8G2, BigKaka, Shamim, and others. Download hub for GCam ports.www.celsoazevedo.com
Popüler modderlerin stabil sürümlerini deneyin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Memlekete katkısı olan fizikçiler, mühendisler gerçekten öldürülüyorlar mı?
- RamKokusuSeven
-