BimCell hat kullanıyorum. Xiaomi Redmi Note 11, VoLTE ve Wi-Fi aramayı destekliyor mudur?
Son düzenleyen: Moderatör:
![]()
Xiaomi Türkiye
Favori ürünlerinizi satın almak için Xiaomi Türkiye resmi web sitesine hoş geldiniz. Burada en yeni Xiaomi akıllı telefonları, Redmi akıllı telefonları, Mi Bantları, Güç bankaları ve diğer popüler ürünlerin yanı sıra çeşitli düzensiz indirimleri mi.com/tr adresinden satın alabilirsiniz.www.mi.com
Evet destekliyor.
Ups benim hatam hocam. Desteklemiyor maalesef..
BİMCELL hat kullanıyorum, Xiaomi Redmi Note 11, VoLTE ve Wi-Fi aramayı destekliyor mudur?
UPS benim hatam hocam. Desteklemiyor maalesef.
Eki Görüntüle 6036
Kaynak olarak bir Redmi Note 11 kulanıcısı, Türk Telekom uygulamasında cihaz desteği - eksi olarak göstermekte.
Hayır öyle bir şey yok. Redmi Note 11 kullanicisi turk telekom mobil uygulamasinda cihaz destegi gozukmuyor.Telefonunuz yurt dışı galiba.
VoLTE (voice over LTE) desteği.
![]()
Redmi Note 11
Redmi Note 11 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Cihaz Türk IMEİ kayıtlı.Telefonunuz yurt dışı galiba.
VoLTE (voice over LTE) desteği.
![]()
Redmi Note 11
Redmi Note 11 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Destekliyor olması lazım. VoLTE destekleyen başka bir cihaza SIM kartınızı takıp VoLTE yi aktif edin. Sonra tekrar telefonunuza takın.
Böyle bir hata alıyorum.Evet destekliyor. Kaynak:
Vodafone Device Guides
BİMCELL'den kaynaklı açamamış olabilirsin. Telefon arama ekranına ##86583#*# yazarak aktifleştirebilirsin.