Benim aslında o telefonla sorunum o işte.

Maalesef sorun orada ama Redmi Note 13'e kıyasla daha tercih edilebilir. Ekran çerçeveleri dikkatini telefon ekranında olduğu zaman çok da fark edilmiyor. Zaten çoğu uygulamayı karanlık mod da kullandığını göz önünde bulundurursak fark edilmesi super AMOLED teknolojisi ile daha zorlaşıyor çentiğin. Ayrıca Redmi Note 13 Pro Android 16'ya kadar Android güncelllemesi desteği alacak diye duydum ama emin değilim. Hyper OS'u tabletimde kullanıyorum iyi hoş güzel gözüküyor ama biraz buglu. Tekrar önerim M34 5G yönünde.

Maalesef sorun orada ama Redmi Note 13'e kıyasla daha tercih edilebilir. Ekran çerçeveleri dikkatini telefon ekranında olduğu zaman çok da fark edilmiyor. Zaten çoğu uygulamayı karanlık mod da kullandığını göz önünde bulundurursak fark edilmesi super AMOLED teknolojisi ile daha zorlaşıyor çentiğin. Ayrıca Redmi Note 13 Pro Android 16'ya kadar Android güncelllemesi desteği alacak diye duydum ama emin değilim. Hyper OS'u tabletimde kullanıyorum iyi hoş güzel gözüküyor ama biraz buglu. Tekrar önerim M34 5G yönünde.

Sonuçta yeni bir işletim sistemi normaldir herhalde bu buglar ki 3 sene içerisinde düzeltirler.

Arkadalar selam öncelikle, 29 Ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

Ailem telefonumun bozulması üzerine bir telefon almaya karar verdi. Ben de araştırmalarım sonucu burayada danışmaya karar verdim. :)
Sizce Redmi Note 13 Pro alınır mı?

Bir düşük serisi Redmi Note 12 Pro 5G öneririmdir.

M34 5G, o fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz muhtemelen. Samsung alabiliyorken Xiaomi almazdım şahsen ben. Ayrıca 13-13.5K'ya kadar çıkabiliyorsanız o fiyata şu an Nothing Phone 1 bulunuyor. Zaten anladığım kadarıyla aile birey telefonu olacakmış ki M34 5G fersah fersah yeter.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör: