Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 12.000 TL
HDDKullanıyorum
Üstün
Bu iki telefondan hangisini almalıyım önceliğim batarya performansı ve ekranı yurt dışı alacağım bütçem 12 bin TL.
Kamera ile işiniz yok ise X6 Pro daha iyidir gerçi kameraları arasında çok fark olduğunu sanmıyorum.
X6 pro çok ısınıyor diyorlar doğru mu?Kamera ile işiniz yok ise X6 Pro daha iyidir gerçi kameraları arasında çok fark olduğunu sanmıyorum.
HDDKullanıyorum
Üstün
Cihazda buhar hazneli soğutma olduğundan bahsedilmiş buna rağmen oyunlarda biraz ısınır diye tahmin ediyorum günlük kullanımda sorun yapmaz.
- Makaleler
- 23
Doğru. Alev topu. Oyun oynarken tabii.
- Makaleler
- 23
A35 Ekran kalitesi olarak iPhone 16'dan bile iyi.Çok kararsızım ya X6 Pro'ya bakacağım o zaman. Bu arada yurt içi olarak A35 nasıldır?
A35 Ekran kalitesi olarak iPhone 16'dan bile iyi.A35 alırsan 5 yıl kafan rahat eder.
Hocam 25W hızlı şarjı var o kötü ama onun dışında iyi cihaz sanırım.
Bataryalari benzer, Note 13 Pro+'in paneli daha kaliteli. Ayrica ana kamera sensoru S24'un sensorunden bile buyuk ama yazilim ve ISP yuzunden tam potansiyeline yaklasamiyor bile. LMC kurarsaniz ana kamerada X6 Pro'yu gecer. Geri kalan kamera paketi benzer.
X6 Pro ise yonga setinde fark atiyor. %70 daha guclu CPU ve %140 daha guclu GPU'ya sahip. Ayrica UFS 4.0 depolama birimi sunuyor, 3.1'den daha verimli ve daha hizli. RAM'in de hizi daha yuksek.
Yani performans ile diger konular arasinda secim yapmaniz gerekiyor.
X6 Pro ise yonga setinde fark atiyor. %70 daha guclu CPU ve %140 daha guclu GPU'ya sahip. Ayrica UFS 4.0 depolama birimi sunuyor, 3.1'den daha verimli ve daha hizli. RAM'in de hizi daha yuksek.
Hocam sizin öneriniz nedir? Pek oyun oynamıyorum telefonda.Bataryalari benzer, Note 13 Pro+'in paneli daha kaliteli. Ayrica ana kamera sensoru S24'un sensorunden bile buyuk ama yazilim ve ISP yuzunden tam potansiyeline yaklasamiyor bile. LMC kurarsaniz ana kamerada X6 Pro'yu gecer. Geri kalan kamera paketi benzer.