Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Cihaz
Redmi Note 9S
Telefona recovery mode üzerinden 2-3 kere format attım fakat Google hesabı veya önceki parolayı soruyor. ROM atacaktım fakat Mi Flash Fastboot hatası veriyor çünkü cihaz unlock edilmiş değil unlock etmek için de mi account girişi yapmam lazım bunun içinde telefonun açık olması gerek.

Ücretsiz FRP bypass uygulaması arıyorum ama doğru düzgün bulamadım.

1727603576151.webp
SamFw Tool'da şöyle bir seçenek gördüm, fastboot'a alıp deneyeceğim.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu çözdüm, öncelikle telefon açıkken ses kısma ve arttırma tuşlarına basılı tutuyoruz ve bir ekran geliyor. Oradan önce soldan sağa sonra aşağıdan yukarıya kaydırıyoruz ve sesli iletişim geliyor. Oraya Google asistan diyoruz oraya YouTube'ı aç diyoruz ve Chrome'u açıyor. Chrome'dan VNROM BYPASS GOOGLE ACCOUNT 2024 - vnROM bu adrese geliyoruz ve open setting diyoruz. Artık ayarlara ulaştık, bundan sonra ben mi account ekleyerek kilidi açtım fakat siz ikinci alan oluşturarak direkt bypass edebilirsiniz. İkinci alan oluştururken kısayol seçeneğini seçmeyi ve şifresiz kurmayı unutmayın. Yardımları için hintli abiye de teşekkür ederim.
1727609841706.webp

Hocam 5 dakika falan bekledim sonra herhalde olmadı diyip işlemi durduktan sonra kendi kendine tekrar başlattı işlemi ve oldu olarak gösterdi ama olmadı maalesef. Kurulumda yine şifre soruyor, tekrar başlattım işlemi bekliyorum. Başka bir tool deneyebilirim tabii.

Sorunu çözdüm, öncelikle telefon açıkken ses kısma ve arttırma tuşlarına basılı tutuyoruz ve bir ekran geliyor. Oradan önce soldan sağa sonra aşağıdan yukarıya kaydırıyoruz ve sesli iletişim geliyor. Oraya Google asistan diyoruz oraya YouTube'ı aç diyoruz ve Chrome'u açıyor. Chrome'dan VNROM BYPASS GOOGLE ACCOUNT 2024 - vnROM bu adrese geliyoruz ve open setting diyoruz. Artık ayarlara ulaştık, bundan sonra ben mi account ekleyerek kilidi açtım fakat siz ikinci alan oluşturarak direkt bypass edebilirsiniz. İkinci alan oluştururken kısayol seçeneğini seçmeyi ve şifresiz kurmayı unutmayın. Yardımları için hintli abiye de teşekkür ederim.

Çözüm
Sorunu çözdüm, öncelikle telefon açıkken ses kısma ve arttırma tuşlarına basılı tutuyoruz ve bir ekran geliyor. Oradan önce soldan sağa sonra aşağıdan yukarıya kaydırıyoruz ve sesli iletişim geliyor. Oraya Google asistan diyoruz oraya YouTube'ı aç diyoruz ve Chrome'u açıyor. Chrome'dan VNROM BYPASS GOOGLE ACCOUNT 2024 - vnROM bu adrese geliyoruz ve open setting diyoruz. Artık ayarlara ulaştık, bundan sonra ben mi account ekleyerek kilidi açtım fakat siz ikinci alan oluşturarak direkt bypass edebilirsiniz. İkinci alan oluştururken kısayol seçeneğini seçmeyi ve şifresiz kurmayı unutmayın. Yardımları için Hint abiye de teşekkür ederim.

Var ya bu Hintler fena.

Selamünaleyküm kanka bende Redmi Note 9S var EU ROM kurduğumda mi hesabı istiyor OrangeFox ile find device APK vs silmek istediğim de sistem salt okunur diyor ama salt okunurdan çikartamamıştım. Şu an bildiğin ücretsiz bir bypass veya kaldırma yöntemi var mı?

Selamünaleyküm kanka bende Redmi Note 9S var EU ROM kurduğumda mi hesabı istiyor OrangeFox ile find device APK vs silmek istediğim de sistem salt okunur diyor ama salt okunurdan çikartamamıştım. Şu an bildiğin ücretsiz bir bypass veya kaldırma yöntemi var mı?

Curtana ise SamFw tool ile miaccount reset yap sonra bu ROM'u kur;