Eski hataları yüzünden. Yazılım ve donanım sorunları. Son modellerde herhangi bir sorun yok.

Turbo serisi super o da Türkiye'de yok. Geriye kalani F/P degil.

Çin'deki cihazlar Global'e başka isimlerle çıkar. Global mahrum kalmaz yani bu modellerden. Örneğin. Xiaomi civi 2 globalde Xiaomi 13 Lite. Redmi Note 12 Turbo globalde POCO F5.

Bazı kişiler var redmi 9c gibi rezil cihaz kullanıp redmiye söverler.

Çünkü Xiaomi yazılımı ile Redmi yazılımı ve kullanılan donanım bir değil. Reklam olayı bile bu ayrımın kanıtı. K serisi güzel. Ama o Türkiye için yok. Ayrıca çoğu Redmi ve POCO modeli Xiaomi tarafından üretilmiyor bile. Ucuz ama güzel bir cihaz isteniyorsa Xiaomi T serisi alınmalı.

Merhaba, merak ettiğim bir konudur hep. Çünkü baktığımda uygun fiyata 12 GB RAM koyuyorlar, hızlı şarj gücü yüksek 120W oluyor. Örnek vereyim: Redmi 13 Pro+ 18k falan, RAM'i yüksek, hızlı şarj gücü yüksek, depolaması falan yüksek. kamera çözünürlüğü 200 MP falan olması. Biliyorum, işlemci, yazılım vs. farkı vardır elbette ama anlamadığım nokta A56'nın 19k üzeri 8 GB, 45W, 256 GB neden böyle? Redmilerde o kadar koyup nasıl uygun fiyata satabiliyorlar? Düz S24'te bile 8 GB RAM var, watt hızı bile düşük. Çözemedim, sizce neden böyle? Bilgisi olan beni aydınlatabilirse sevinirim. Teşekkürler.
Sevilmediğini kim söyledi redmi note serisi hep çok satmıştır f/p'si iyidir hatta trde imei vs derken çok uyguna bulunabilir.

Herkesin amiral gemisi telefon alacak kadar parası olduğunu zannediyorlar.

Haklısınız hocam zaten S24 FE gibi F/P telefonlar var tabii 20-28k veremeyenler genel a serisine de yönelebilir tabii 4 yıldır Redmi 10S kullandım genel olarak sıkıntılar uğraştırdı ama kullanmaya idare etti yine de.

Bilemiyorum genel olarak görüyorum forumlarda çoğu kişi önermiyor.

Sevilmediğini kim söyledi Redmi Note serisi hep çok satmıştır F/P'si iyidir hatta TR'de IMEI vs derken çok uyguna bulunabilir.

Redmi 9 kullandım 4gb ram baya vasattı ama fiyatının telefonuydu.13 pro plus aldım gayet yeterli telefon buna kötü diyen ne kullaniyor bilmiyorum yani.

Haklısınız hocam zaten S24 FE gibi F/P telefonlar var tabii 20-28k veremeyenler genel a serisine de yönelebilir tabii 4 yıldır Redmi 10S kullandım genel olarak sıkıntılar uğraştırdı ama kullanmaya idare etti yine de.

Bilemiyorum genel olarak görüyorum forumlarda çoğu kişi önermiyor.
Ben 5 yıl Note 8 Pro kullandım ama hor kullandığım için yazılımsal değil donanımsal problemler oldu yoksa daha da kullanırdım çünkü zerre kasma yok bir şeyi yok hâlâ.

Samsung'u merak ettiğim için A55 tercih ettim yoksa yine Redmi Note serisi alacaktım, farklılık olsun dedim.

Birisi bunu yazmış.

1747676161627.webp