Hiçbir şey imkansız değil, size bunu söyleyebilirim. YouTube'un böyle bir şey yapacağı kimin aklına gelirdi? YouTube'un reklam sayısını arttırmasından aslında böyle bir hareket yapacaklarını anlamalıydık. Başta reklam sayısını arttırdı, baktı işe yaramıyor. Reklam engelleyicileri engelleyelim dediler.
Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ona ithafen bir şey söylemedim.Ama "sudan ucuz neden almıyorsunuz" lafı da çok saçma. İsteyen alır kullanır, isteyen almaz reklamlı izler veya korsan kullanır. Riske giren onlar olur, parayı ona siz vermiyorsunuz sonuçta.
Ama sanki YouTube hatalıymış, yasadışı iş yapıyormuş gibi davranmak çok saçma.
Lafım sana değil, genele.
Yani mal onun malı. İstediği gibi kullandırtır.
Ki YT Premium gayet uygun fiyata iyi hizmet sunuyor. YT Music başlı başına yeterli.
Astronotarda
Üstün
Buna katılıyorum zaten, ben de premium kullanıyorum ve gayet uygun bence de. Ama insanlara parasını nerede kullanacağını söylemek kabalık.Ona ithafen bir şey söylemedim.
Ama sanki YouTube hatalıymış, yasadışı iş yapıyormuş gibi davranmak çok saçma.
Lafım sana değil, genele.
Yani mal onun malı. İstediği gibi kullandırtır.
Ki YT Premium gayet uygun fiyata iyi hizmet sunuyor. YT Music başlı başına yeterli.
- Makaleler
- 1
Android icin ReVanced calismiyor :/.
PipePipe kullanabilirsin. Açık kaynaklı ve üyelik gerektirmiyor.
xalvorath
Yetkin
uBlock Origin YouTube'a alttan baskı yapıyor o yüzden engellemiyor, aptal bir platform olduğu için para vermeyeceğim az ötede ağlayabilir.
- Makaleler
- 1
uBlock Origin YouTube'a alttan baskı yapıyor o yüzden engellemiyor, aptal bir platform olduğu için para vermeyeceğim az ötede ağlayabilir.
Alttan baski yapiyor derken? Anlamadim da.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-