Yav arkadaşım ben hayatımda böyle saçma, böyle sorunlu program görmedim. Program aracılığıyla ekran kartımın üzerindeki yaklaşık 3 santimetrekare çapındaki RGB'nin rengini değiştirebilmek için her seferinde totem yapıyorum, dua ediyorum. Sonuç mu? Yüzde 90 ihtimalle değiştiremiyorum. Eski Gigabyte ekran kartımda da aynı sorun vardı. Daha doğrusu ekran kartında değil de programda var bu sorun. Görmüyor ekran kartını. Ne yaparsam yapayım görmüyor. Görmesi tamamen çok ufak bir şansa bağlı. Mesela bazen tüm sistemin rengini beyaza çekiyorum, ekran kartı orada sarı sarı bana bakıyor. Bir ekran kartını görmek bu kadar zor olmamalı eeeyy Gigabyte! Böyle şey olmaz ulan.
rahatladım ha

RGB ve donanım kontrol programları arasında gerçekten en kötüsü GIGABYTE'ın yaptıkları. Sorun yaşamayan insan hiç görmedim. RGB FUSION'un 50 saatte açılması mı dersin, açıldığında kontrol edememek mi dersin, anakarta bağlı fanları kontrol etmek için SIV'ye girip ayar değiştirdiğinde mavi ekran almak mı dersin. Var oğlu var anlayacağın.

Bu kontrol programlarının hepsini kullanmışlığım var ASRock'un hariç. Gerçekten hepsinin bir yamuğu var, adamı delirtiyor. CORSAIR ekosisteme sahibim, iCUE bile yeterince iyi değil ama aralarından en iyisi o. Her üretici asgari şekilde iCUE kalitesinde bir program yapsa kullanan herkesin saçları daha yavaş beyazlar. Ne zaman bir çare gelir bu yazılımlara bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda gelir.