:rofl: :rofl: toplam 10'dan fazla yemiştirim chat banı. Hatta o kadar kötü şeyler söylemeye başlamıştım ki, artık chat banı değil direkt oyun banına döndü olay. En son 2 kere üst üste 30 günlük ban yemiştim. 🤣

Hocam 4'ten sonra perma ban vermiyorlar mı? Ben 1 ay aldım eğer 1 kere daha ban yersem perma yiyeceksin demişlerdi.

İletişimi tamamen devre dışı bırakmış şekilde oynuyorum. Kitle halen rezalet. Oyunu salanlar çok, topu 7/24 kovalayan ve asla bırakmayanlar çok.
Champion liginde oynamama rağmen durum böyle.

Elmas ve şampiyon civarlarında oynayan biri olarak kitlesi rezalet. Oynayacaksanız sohbeti falan tamamen kapatın.

Oyunda 10k saati geçkin bir sürem var. GC2/3 olarak tavsiyem akıl sağlığını korumak istiyorsan arkadaşlarınla oyna. Random gelen m8'lerin %90'ı falan toxic muhtemelen. Kalan %10 da bastırılmış toxic. Bu oyun sayesinde küfür haznem bile gelişmiş olabilir. Chat banı yediğim de tek oyun.

Hocam oynamaya devam ediyorsanız gamepad tavsiyesi verebilir misiniz? Frisby FGP-3812r (çabuk bozulur diye 4 tane aldım 3 sene götürdüler) bununla C3/GC1 seviyelerini gördüm. Bu seviyelerdeyken dediğiniz gibi akıl sağlığımı korumak için bıraktım. Birkaç tane gamepad aldım ama ısınamadım bir türlü 3 4 aydır da oynamıyorum.

Hocam oynamaya devam ediyorsanız gamepad tavsiyesi verebilir misiniz? Frisby FGP-3812r (çabuk bozulur diye 4 tane aldım 3 sene götürdüler) bununla C3/GC1 seviyelerini gördüm. Bu seviyelerdeyken dediğiniz gibi akıl sağlığımı korumak için bıraktım. Birkaç tane gamepad aldım ama ısınamadım bir türlü 3 4 aydır da oynamıyorum.

DualSense ile güzel bence. Ben de D3/C1 bandındayım.

Xbox tarzı (8 bitdo var aklımda) daha iyi değil midir tutuş açısından. Hiç denediniz mi?

Yıllarca 8.nesil Xbox gamepadi (Xbox One kolu) kullandım. 9. nesil kolu da deneme fırsatım oldu. Diğerlerine nazaran iri olduğu için, tutuş bakımından DualSense daha rahat geldi bana. 8bitdo ürünlerini çok duydum fakat denemedim. Yalan olmasın.

Yıllarca 8.nesil Xbox gamepadi (Xbox One kolu) kullandım. 9. nesil kolu da deneme fırsatım oldu. Diğerlerine nazaran iri olduğu için, tutuş bakımından DualSense daha rahat geldi bana. 8BitDo ürünlerini çok duydum fakat denemedim. Yalan olmasın.

Tutuş tipi aynı olduğu için çok da fark olmayacaktır. Ellerim biraz büyük o yüzden elimin içini doldurmasını isterim. Arkadaşta PS5 vardı en iyisi gidip bir deneyeyim. Peki Xbox kolundaki oyun performansından memnun muydunuz.

Peki Xbox kolundaki oyun performansından memnun muydunuz.

Kesinlikle. Oyuna ilk başta konsolda başladım. Kablosuz kullanmaktaydım. Bilgisayara dönünce kabloyla kullanmıştım. Şu anda ise DualSense'i ucuz bir Bluetooth dongle aracılığıyla kullanmaktayım. Üç senaryo arasında önemli bir gecikme farkı hissetmedim. Kablolu bir tık daha tepkisel evet fakat gameplayi etkilemiyor.