1589

Üstün
Makaleler
2
Dünyanın en dandik launcherlarından olabilir diye düşünüyorum. Birkaç yıl önce GTA 5 almıştım, aldığımdan beri yaşamadığım sorun yok. Launcher güncellenirken güncellenmesi bir ömür alıyor, açması ayrı dert, her gün sürekli girmek zorunda kalıyorum. Ayrıca oyun dosyalarını doğrularken bir ara launcher çöküp duruyordu. Ubisoft'un launcherı bile daha iyi bundan, neden Rockstar gibi bir firma şu dandik launchera el atmıyor? Resmen işkence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf bundan dolayı oyuna sahip olmama rağmen korsan oynuyorum. İnternete bağlanma derdi yok, doğrulama bekleme yok bir şey yok, arkada işe yaramaz servisler yok. Bundan dolayıda orijinal oyundan daha fazla FPS alınıyor. İki tık atıyorum direkt introya giriyorum. Tam bir eziyettir orijinal hali.

Dünyanın en dandik launcherlarından olabilir diye düşünüyorum. Birkaç yıl önce GTA 5 almıştım, aldığımdan beri yaşamadığım sorun yok. Launcher güncellenirken güncellenmesi bir ömür alıyor, açması ayrı dert, her gün sürekli girmek zorunda kalıyorum. Ayrıca oyun dosyalarını doğrularken bir ara launcher çöküp duruyordu. Ubisoft'un launcherı bile daha iyi bundan, neden Rockstar gibi bir firma şu dandik launchera el atmıyor? Resmen işkence.
GTA5'deki loading problemini bile oyunu modlayan bir çözmüştü R* genel olarak şöyle işleyen bir firma Oyun hala satıyor mu ? satıyor GTA Online Çok büyük bir başarıya sahip ve hala oynanıyor mu ? ozaman problem yok, bu arada dediğim yükleme problemi ile ilgili 2021den bir haber Rockstar officially implementing fan-made fix that massively reduces GTA Online load times