Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ben bir de oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.
Sorun değil çünkü Epic için de Social Club hesabı oluşturmak gerekli, yani her türlü Rockstar hesabınız aracılığıyla oynuyorsunuz. Rockstar'a ticket atarken İngilizce yazın, eğer çeviri lazımsa DeepL kullanın. Bir de oyunu Steam değil Epic üzerinden oynadığınızı belirtin. Steam detayları istemesinler.

Ben bir de oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.
Sorun değil çünkü Epic için de Social Club hesabı oluşturmak gerekli, yani her türlü Rockstar hesabınız aracılığıyla oynuyorsunuz. Rockstar'a ticket atarken İngilizce yazın, eğer çeviri lazımsa DeepL kullanın. Bir de oyunu Steam değil Epic üzerinden oynadığınızı belirtin. Steam detayları istemesinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Tamamdır ince detay verdiğin için teşekkür ederim bu kadar bilmiyordum sağ ol umarım olur.

Merhaba bana bir mesaj geldi size atayım bunlara tam olarak ne almalıyım?
Screenshot_2024-06-17-02-08-53-147_com.google.android.gm.webp

Gelen eski şifre sıfırlama mailleri ve ilk katıldım zaman gelen maili attım.

Screenshot_2024-06-17-02-11-34-282_com.google.android.gm.webp

Dedikleri şekilde doğrulama yapın. Dönüşe göre bakalım.

Yanıtla diyerek cevapladım ve gelen eski şifre sıfırlama maili ve ilk kayıt olduğum Rockstar doğrulama mailini attım herhalde bu kadar Epic'den aldımı söylemiştim.

Evett sorun çözüldü attığım eski mailleri gösterdim ve e-posta doğrulaması geldi ve yeni şifre maili geldi sorunun çözüldüne sevindim.