Rockstar Games Social Club şifre yenileme e postası atmıyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorun değil çünkü Epic için de Social Club hesabı oluşturmak gerekli, yani her türlü Rockstar hesabınız aracılığıyla oynuyorsunuz. Rockstar'a ticket atarken İngilizce yazın, eğer çeviri lazımsa DeepL kullanın. Bir de oyunu Steam değil Epic üzerinden oynadığınızı belirtin. Steam detayları istemesinler.
DeepL Translate: Dünyanın en isabetli çevirisi
DeepL çeviri ile metinleri & belgeleri anında çevir. Her gün milyonlarca kişi DeepL ile online çeviri yapıyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Sorun değil çünkü Epic için de Social Club hesabı oluşturmak gerekli, yani her türlü Rockstar hesabınız aracılığıyla oynuyorsunuz. Rockstar'a ticket atarken İngilizce yazın, eğer çeviri lazımsa DeepL kullanın. Bir de oyunu Steam değil Epic üzerinden oynadığınızı belirtin. Steam detayları istemesinler.
DeepL çeviri ile metinleri & belgeleri anında çevir. Her gün milyonlarca kişi DeepL ile online çeviri yapıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır ince detay verdiğin için teşekkür ederim bu kadar bilmiyordum sağ ol umarım olur.Sorun değil çünkü Epic için de Social Club hesabı oluşturmak gerekli, yani her türlü Rockstar hesabınız aracılığıyla oynuyorsunuz. Rockstar'a ticket atarken İngilizce yazın, eğer çeviri lazımsa DeepL kullanın. Bir de oyunu Steam değil Epic üzerinden oynadığınızı belirtin. Steam detayları istemesinler.
![]()
DeepL çeviri ile metinleri & belgeleri anında çevir. Her gün milyonlarca kişi DeepL ile online çeviri yapıyor.www.deepl.com
Merhaba bana bir mesaj geldi size atayım bunlara tam olarak ne almalıyım?Sorun değil çünkü Epic için de Social Club hesabı oluşturmak gerekli, yani her türlü Rockstar hesabınız aracılığıyla oynuyorsunuz. Rockstar'a ticket atarken İngilizce yazın, eğer çeviri lazımsa DeepL kullanın. Bir de oyunu Steam değil Epic üzerinden oynadığınızı belirtin. Steam detayları istemesinler.
![]()
DeepL çeviri ile metinleri & belgeleri anında çevir. Her gün milyonlarca kişi DeepL ile online çeviri yapıyor.www.deepl.com
Gelen eski şifre sıfırlama mailleri ve ilk katıldım zaman gelen maili attım.
DarthGorsoy
Bilgin
Tamamdır ince detay verdiğin için teşekkür ederim bu kadar bilmiyordum sağ ol umarım olur.
Merhaba bana bir mesaj geldi size atayım bunlara tam olarak ne almalıyım?Eki Görüntüle 57014
Gelen eski şifre sıfırlama mailleri ve ilk katıldım zaman gelen maili attım.
Eki Görüntüle 57015
Dedikleri şekilde doğrulama yapın. Dönüşe göre bakalım.
Dedikleri şekilde doğrulama yapın. Dönüşe göre bakalım.
Yanıtla diyerek cevapladım ve gelen eski şifre sıfırlama maili ve ilk kayıt olduğum Rockstar doğrulama mailini attım herhalde bu kadar Epic'den aldımı söylemiştim.
Evett sorun çözüldü attığım eski mailleri gösterdim ve e-posta doğrulaması geldi ve yeni şifre maili geldi sorunun çözüldüne sevindim.
İşaretledim evet.