Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ben bir de oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.
Sorun değil çünkü Epic için de Social Club hesabı oluşturmak gerekli, yani her türlü Rockstar hesabınız aracılığıyla oynuyorsunuz. Rockstar'a ticket atarken İngilizce yazın, eğer çeviri lazımsa DeepL kullanın. Bir de oyunu Steam değil Epic üzerinden oynadığınızı belirtin. Steam detayları istemesinler.

Olabilir ama e-postaya kod gittiği yazıyorsa bilemiyorum. Bazı siteler her e-postaya kod gittiğini söylüyor, kayitli olmasa bile. Rockstar'a ticket atar mısınız? Bence bir böyle deneyelim.
Talep konusu açtım şöyle dedim : merhaba hesabıma giremiyorum şifre sıfırlama maili gelmiyor yardım edin lütfen dedim. Bakalım dönüş yapacaklar mı?

1718551558676.webp

Bu mail geldi tıklamalımıyım?

Sanırım virus linki gate io ya baktım kripto vs çıktı.

Direk rockstarın sitesinden ceviri yaptım zaman böyle.

Eki Görüntüle 56901

Eki Görüntüle 56902

Kafam karıştı.

Eki Görüntüle 56903
Yukarıdaki yardım talebi doğru sanırsam da Gate kısmını anlayamadım. Gate borsa uygulaması falan değil mi ya, bir karışıklık falan mı oldu acaba. Mail gerçekten de onlara mı ait ondan da emin olamadım. Bu konuda deneyimi olan birsinin yorum yapması daha doğru olacaktır.

Yukarıdaki yardım talebi doğru sanırsam da Gate kısmını anlayamadım. Gate borsa uygulaması falan değil mi ya, bir karışıklık falan mı oldu acaba. Mail gerçekten de onlara mı ait ondan da emin olamadım. Bu konuda deneyimi olan birsinin yorum yapması daha doğru olacaktır.

Açıkçası kafam şu an karışık yanıt vermeli miyim?

Ben bir de oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: