Rockstar Games Social Club şifre yenileme e postası atmıyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorun değil çünkü Epic için de Social Club hesabı oluşturmak gerekli, yani her türlü Rockstar hesabınız aracılığıyla oynuyorsunuz. Rockstar'a ticket atarken İngilizce yazın, eğer çeviri lazımsa DeepL kullanın. Bir de oyunu Steam değil Epic üzerinden oynadığınızı belirtin. Steam detayları istemesinler.
DeepL Translate: Dünyanın en isabetli çevirisi
DeepL çeviri ile metinleri & belgeleri anında çevir. Her gün milyonlarca kişi DeepL ile online çeviri yapıyor.
DarthGorsoy
Bilgin
Olabilir ama e-postaya kod gittiği yazıyorsa bilemiyorum. Bazı siteler her e-postaya kod gittiğini söylüyor, kayitli olmasa bile. Rockstar'a ticket atar mısınız? Bence bir böyle deneyelim.
Talep konusu açtım şöyle dedim : merhaba hesabıma giremiyorum şifre sıfırlama maili gelmiyor yardım edin lütfen dedim. Bakalım dönüş yapacaklar mı?Olabilir ama e-postaya kod gittiği yazıyorsa bilemiyorum. Bazı siteler her e-postaya kod gittiğini söylüyor, kayitli olmasa bile. Rockstar'a ticket atar mısınız? Bence bir böyle deneyelim.
DarthGorsoy
Bilgin
Yaparlar.Talep konusu açtım şöyle dedim : merhaba hesabıma giremiyorum şifre sıfırlama maili gelmiyor yardım edin lütfen dedim. Bakalım dönüş yapacaklar mı?
Bu mail geldi tıklamalımıyım?
Sanırım virus linki gate io ya baktım kripto vs çıktı.
DarthGorsoy
Bilgin
Rockstar ve Gate ne alakaymış yaEki Görüntüle 56898
Bu mail geldi tıklamalımıyım?
Sanırım virus linki gate io ya baktım kripto vs çıktı.
Siz hangi Rockstar'a ticket attınız hocam, yanlışlık olabilir mi?
Direk rockstarın sitesinden ceviri yaptım zaman böyle.Rockstar ve Gate ne alakaymış ya
Siz hangi Rockstar'a ticket attınız hocam, yanlışlık olabilir mi?
Kafam karıştı.
DarthGorsoy
Bilgin
Yukarıdaki yardım talebi doğru sanırsam da Gate kısmını anlayamadım. Gate borsa uygulaması falan değil mi ya, bir karışıklık falan mı oldu acaba. Mail gerçekten de onlara mı ait ondan da emin olamadım. Bu konuda deneyimi olan birsinin yorum yapması daha doğru olacaktır.Direk rockstarın sitesinden ceviri yaptım zaman böyle.
Eki Görüntüle 56901
Eki Görüntüle 56902
Kafam karıştı.
Eki Görüntüle 56903
Yukarıdaki yardım talebi doğru sanırsam da Gate kısmını anlayamadım. Gate borsa uygulaması falan değil mi ya, bir karışıklık falan mı oldu acaba. Mail gerçekten de onlara mı ait ondan da emin olamadım. Bu konuda deneyimi olan birsinin yorum yapması daha doğru olacaktır.
Açıkçası kafam şu an karışık yanıt vermeli miyim?
Ben bir de oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
DarthGorsoy
Bilgin
Açıkçası kafam şu an karışık yanıt vermeli miyim?
Ben bir de oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.
Hocam şöyle yapalım, direkt Rockstar'ın yönlendirdiği siteden Online ticket atalım.
Buradan "Account Support" kısmına girip "can't Login" sonrasında da "compromised account" seçeneğine tıklayın ve Online bir ticket atın.
Hocam şöyle yapalım, direkt Rockstar'ın yönlendirdiği siteden Online ticket atalım.
Buradan "account Support" kısmına girip "can't login" sonrasında da "dompromised account" seçeneğine tıklayın ve Online bir ticket atın.
Online ticket atmıştım bir de böyle deneyim.
Yeni konular
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-