FurkaN35

Becerikli
Beyler sanayide çalışıyorum, tek yaptığım şey işe giderim, eve gidince de PC'ye bakarım. Yani insanın canı sıkılıyor, bir yere kadar da ben de öyle gezmeyi fazla seven biri değilim. AVM'lere falan gitmem. Motor almak istiyorum fakat izin vermiyorlar. Benim de aklıma safkan Rottweiler almak geldi. Daha önce köpek de baktım, yani sadece Rottweiler'ı merak ediyorum. Karakteri falan nasıl, bir köpek söz dinler mi, dışarıda gezdirmeye millet laf eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler sanayide çalışıyorum, tek yaptığım şey işe giderim, eve gidince de PC'ye bakarım. Yani insanın canı sıkılıyor, bir yere kadar da ben de öyle gezmeyi fazla seven biri değilim. AVM'lere falan gitmem. Motor almak istiyorum fakat izin vermiyorlar. Benim de aklıma safkan Rottweiler almak geldi. Daha önce köpek de baktım, yani sadece Rottweiler'ı merak ediyorum. Karakteri falan nasıl, bir köpek söz dinler mi, dışarıda gezdirmeye millet laf eder mi?
Hocam sadık oluyorlar 14 yıl önce bizde de vardı aldıktan 1 yıl sonra falan köpek çiftliğinde çalışan ekipler bizim iznimiz olmadan bahçemizden almışlardı köpeği çiftliğe götürmüşlerdi gidip tekrar aldık 1 gün sonra falan kendisi bindi arabaya elimizi bile sürmedik. Kısacası sadık bir köpek ama bakması da bir o kadar zor.

Dostum yaşantına bakarsak önermiyorum. Başka hobilere yönel mümkünse.

Ben de işten eve geliyorum arada geziyorum. Bir hevesle 14K verip elektrogitar aldım çalamıyorum iyice zaman ayırmak gerekiyor öğrenmek için. Ki köpek sana alışan benimseyen bir hayvan sonradan sahiplendirmesi zor olur.

Son sözüm ise hayvan sahiplenmek için uygun yaşantın yok.