Tamam bu memnuniyetsizlik değil teknik servislik iştir. Servise vererek sorununuzu çözebilirsiniz.
Cihaz yeni servise vermek yerine direkt tüketici mahkemesine başvursam değiştirmezler mi veya parasını iade etmezler mi? Eski telefonumda aynı sorunu yaşamıştım servis dediler kabul etmedim değiştirmişlerdi.

Cihaz yeni servise vermek yerine direkt tüketici mahkemesine başvursam değiştirmezler mi veya parasını iade etmezler mi? Eski telefonumda aynı sorunu yaşamıştım servis dediler kabul etmedim değiştirmişlerdi.
Sen tüketici mahkemesine başvur, çok geçmeden şansını dene.

Hayır, ortada bir servis red raporu yok ve cihazın sorunlu olduğunu raporlamamışsınız. Diyelim servis değiştirmedi THH'ye başvururken o sorunu kanıtlamanız gerekir. THH belge eksikliği sebebi ile talebini reddedebilir. Teknosa'yı THH'ye verdiğinizde savunma istenir ve kullanıcı servise başvurmadı ve vermedi bundan dolayı reddini isteriz derlerse büyük ihtimalle talebin red edilecek. Servis red raporu alırsan daha garanti bir sonuç alırsın.

Kanıt olarak ekleyebileceğim ne var peki? BufferBloat test ekranını eklesem mi? Bazen internet gidince Wİ-Fİ ışığı kırmızı yanıyor, bir de onu ekleyeceğim.
Ekleyebileceğin her şeyi ekle, tüketici mahkemesi çok abartı bir şey olmadığı sürece kullanıcının yanında oluyor. Fakat önce servise gönder cihazı söylediğin sorunlarla ve servis kağıdı iste.

Hayır, ortada bir servis red raporu yok ve cihazın sorunlu olduğunu raporlamamışsınız. Diyelim servis değiştirmedi THH'ye başvururken o sorunu kanıtlamanız gerekir. THH belge eksikliği sebebi ile talebini reddedebilir. Teknosa'yı THH'ye verdiğinizde savunma istenir ve kullanıcı servise başvurmadı ve vermedi bundan dolayı reddini isteriz derlerse büyük ihtimalle talebin red edilecek. Servis red raporu alırsan daha garanti bir sonuç alırsın.
Servise pek göndermek istemiyorum cihaz yeni ve hemen geri gelmiyor. Şimdi Teknosa'ya gidip bu durumları söylesem ve servis değil direkt iade istediğimi belirtsem olmaz mı? Çalışan kişi bana 24 saat içerisinde iade edebileceğimi söyledi çünkü.

2 gün önce aldım routerı, 24 saat içerisinde bir sorun olursa getirebileceğimi söylediler. Herhangi bir hasar yoktu, sadece denedim ve memnun kalmadım. Ertesi gün gittiğimde iade almadılar, cihaz açılmış dediler. Şimdi ileride bu cihazla sorun yaşarsam kim iade alacak? Bozulsa falan kim ücretini karşılayacak?

Denemedim memnum kalmadım olayı evet olmaz elektronik aletlerde kutunun mührü bozulduğu zaman değer kaybına uğrar online bile alsanız geri size gelirdi bir sorun olduğu zaman teknik servis yardımı yaparlar mağaza haklı.

1 yıl içerisinde sizden kaynaklanmayan bir sorunda 1E1 değişim veya misli ile değişim yaparlar Tüketici Hakem Heyeti ile uğraşmayın ya da sizin kararınız verilen kararda benim yazdığım gibi çıkar tecrübe.

Denemedim memnum kalmadım olayı evet olmaz elektronik aletlerde kutunun mührü bozulduğu zaman değer kaybına uğrar online bile alsanız geri size gelirdi bir sorun olduğu zaman teknik servis yardımı yaparlar mağaza haklı.
Anladığım kadarıyla, aldığım ürün sorunlu olsa bile denediğim için sadece servis hakkım mı oluyor? Yani tamir edilmiş ürün kullanmak zorunda mıyım?

Anladığım kadarıyla, aldığım ürün sorunlu olsa bile denediğim için sadece servis hakkım mı oluyor? Yani tamir edilmiş ürün kullanmak zorunda mıyım?

Tamirli kullanmak zorunda değilsin sıfırını da verebilirler. Ürün sorunlu olsa mağazanın suçu yok sadece satarlar onu. Distribütörün sorumlulugunda. Distribütörde hangi servisle çalışıyorsa Teknosa da oraya yönlendirir seni. THH'ye elinde red raporu olmadan başvurursan red gelir.

Aldığınız ürün üretici verilerinin gerisinde kalırsa veya farklı problermleri olursa değişim isteyebilirsiniz ama değişim 3.şahıs firma raporuna göre yapılır.