Mesaj atanların bir tanesi bile dizi hakkında bir şey bilmiyor veya biliyor da böyle üstten garip mesajlar atıyor, mesaj yazmış olabilmek için. Bu yeni çıkan dizide tarikat yapılandırmasını eleştirel bir şekilde anlatılıyor, dizinin yapımcısı da gerçekçi bir dizi olduğunu beyan etmiş. Diziyi tam izlemedim, övmüyorum veya sevip sevmediğim hakkında değil bu yorumum, mesaj yazmak için yazmayın lütfen.

Durum komedisi çıksa keşke dizi olarak da izlesek. Gına geldi böyle şeylerden. Gerçi çıksa bile izlemem büyük olasılıkla.
Sahneye bakacak olursak eğer Kur'an kurslarında dayak yemedim çünkü hiç gitmedim. Ancak bu tarz olaylar olduğunu da duydum. Sahne eğer bununla alakalı olmasaydı RTÜK inceleme başlatır mıydı bu daha önemli bence.

Mesaj atanların bir tanesi bile dizi hakkında bir şey bilmiyor veya biliyor da böyle üstten garip mesajlar atıyor, mesaj yazmış olabilmek için. Bu yeni çıkan dizide tarikat yapılandırmasını eleştirel bir şekilde anlatılıyor, dizinin yapımcısı da gerçekçi bir dizi olduğunu beyan etmiş. Diziyi tam izlemedim, övmüyorum veya sevip sevmediğim hakkında değil bu yorumum, mesaj yazmak için yazmayın lütfen.

Yapımcısını bilmiyorum hocam, ama senaristi samanyolu yönetmeni çıkmış.