xinvader

Çalışkan
Merhaba,

Yaşamış olduğum bir sorun için sizden destek istiyorum. NVIDIA RTX2060 6 GB ekran kartı sahibiyim. Yakın zamanda bir sorun ile karşılaştım. CS2 oynarken birden siyah ekran geldi ekran kartı yenileme yaptım (Windows tuşu+CTRL+Shift+B) ancak sorun düzelmedi. Sonrasında FurMark testi yaptım bir sorun olmadı. FurMark testi yaparken bir şey dikkatimi çekti ekran kartı güç girişlerinin üzerindeki LED'ler yanıp sönmeye başladı. Ne yapmam gerekiyor yarım eder misiniz?

58E8E457-5EE5-4386-A743-3A68511F93E1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın üzerindeki ışığın yanıp sönmesi güç kaynağında bir sorun olabileceği anlamına gelebilir. Tabii ki bu ekran kartından ekran kartını değişebilen bir durum. Ekran kartının kullanma kılavuzunda ışığın sabit yanması veya yanıp sönmesini ne tür bir gösterge olduğu açıklanır. Kartınızın modelini belirtmediğiniz için tabii ki şu anda bakamıyoruz. Kendiniz modelini bildiğiniz için kullanma kılavuzunu açıp ışığın anlamını öğrenirsiniz tam olarak sorunu daha iyi tespit etme şansı elde edebiliriz. Ayrıca konuya güç kaynağını da yazarsanız iyi olur.

Ekran kartınızın üzerindeki ışığın yanıp sönmesi güç kaynağında bir sorun olabileceği anlamına gelebilir. Tabii ki bu ekran kartından ekran kartını değişebilen bir durum. Ekran kartının kullanma kılavuzunda ışığın sabit yanması veya yanıp sönmesini ne tür bir gösterge olduğu açıklanır. Kartınızın modelini belirtmediğiniz için tabii ki şu anda bakamıyoruz. Kendiniz modelini bildiğiniz için kullanma kılavuzunu açıp ışığın anlamını öğrenirsiniz tam olarak sorunu daha iyi tespit etme şansı elde edebiliriz. Ayrıca konuya güç kaynağını da yazarsanız iyi olur.

Ekran kartı markası Gigabyte Aorus 2060 Extreme.

Güç kaynağı markası Thermaltake TR2s 750W.

Son düzenleyen: Moderatör: