Yer
İzmir
RDR2 oynuyordum. 1440p Ultra ayarlarda. Ekran kartım Zotac TwinEdge 4060 modeli. Kasam ise Dark Diamond Pro Mesh.

2000 RPM'de 80-82 derece arasında değişiyordu. Normal mi?

İzmir'de yaşıyorum. 32 derece gözüküyor hava durumu. Yazın 35-40 derece olunca undervolt sorunumu çözer mi acaba?

RDR2 oynuyordum. 1440p Ultra ayarlarda. Ekran kartım Zotac TwinEdge 4060 modeli. Kasam ise Dark Diamond Pro Mesh.

2000 RPM'de 80-82 derece arasında değişiyordu. Normal mi?

İzmir'de yaşıyorum. 32 derece gözüküyor hava durumu. Yazın 35-40 derece olunca undervolt sorunumu çözer mi acaba?
Kaç yıllık bir kart? 1 seneden fazla bakım yapılmıyorsa normal. Uv sorunu çözer.

Kaç yıllık bir kart? 1 seneden fazla bakım yapılmıyorsa normal. Uv sorunu çözer.
Normal değil, kartın termal bakımı ne zaman yapıldı? Kasanın hava akışı nasıl?
6 Şubat'tan 2025'ten beri kullanıyorum hocam. Sıfır kart. Yani hava akışını bilemem ama montajı falan normal. Masanın üstünde. Arka tarafı duvara dayalı değil, 1 karış mesafe var.

Ama 2K Ultra da oynuyorsun ve oynadığın oyun RDR2. Normal bence? UV yapabilirsin sorunu çözer. Ekran kartının programından fanların sıcaklıklarına göre devir ayarlama gibi bir şey var mı bilmiyorum AMD'de var oradan fan devrini düşük sıcaklıklarda arttırıp daha düşük tutabilirsin.

Ama 2K Ultra da oynuyorsun ve oynadığın oyun RDR2. Normal bence? UV yapabilirsin sorunu çözer. Ekran kartının programından fanların sıcaklıklarına göre devir ayarlama gibi bir şey var mı bilmiyorum AMD'de var oradan fan devrini düşük sıcaklıklarda arttırıp daha düşük tutabilirsin.
Siz dediniz hocam normal değil diye. Şimdi MSI Afterburner üzerinden power limit'i 85'e çektim FPS aynı kaldı ve sıcaklık 70-73 derece arasına düştü.

Hava dediğim gibi 32-33 derece. Üstelik çatı katı olduğu için daha çok sıcak oluyor. Ondan da olabilir. Bende o sıcaklığı hissediyorum kendimde.

Hotspot sıcaklığı 80 derece ise gayet normal bir sorun göremıyorum.
Ona bakayım hocam bakmadım. Nereden bakabilirim acaba? Nvidia + MSI Afterburner'da gözükmüyor.

Siz dediniz hocam normal değil diye. Şimdi MSI Afterburner üzerinden Power Limit'i 85'e çektim FPS aynı kaldı ve sıcaklık 70-73 derece arasına düştü.

Ona bakayım hocam bakmadım.

Yok hocam ASUS Dual gibi kaslı bir soğutma sandım düz blok koyulmuş normal sıcaklık. 73 gayet iyi bir değer sorun oluşturmax 85-90'a çıkmadıgı surece.